Grand Theft Auto 5 για PC, PS4 και Xbox One!

Το παιχνίδι της χρονιάς φτάνει και στα υπόλοιπα format;

Μετά τις μέχρι τώρα φήμες περί κυκλοφορίας του Grand Theft Auto V σε PC, υπάρχουν ενδείξεις τις τελευταίες ώρες ότι το Action-Adventure της Rockstar ετοιμάζεται να έρθει και στα υπόλοιπα format.

Τα online καταστήματα Worten και SuperGamer Czech έχουν ανεβάσει ήδη προφίλ με τα games αυτά. Το Worten λαμβάνει από

τώρα pre-orders του GTA 5 για το PlayStation 4, ενώ στο SuperGamer Czech οι καταχωρήσεις για PC και Xbox One αναφέρουν ως ημερομηνία την 13η Ιουνίου. Η συγκεκριμένη έκδοση αναμένεται να κυκλοφορήσει με σαφώς καλύτερα γραφικά. Ετοιμαστείτε λοιπόν για υψηλότερες αναλύσεις και frame rate, βελτιωμένα draw distances και (κυρίως) καλύτερα shadows, αν όλα φυσικά πάνε καλά από πλευράς development.

Το Γερμανικό site GK4.me λέει ότι πουλάει ήδη steam keys του Grand Theft Auto 5 για PC, αναφέροντας ότι "θα σας έρθουν 1-2 ημέρες μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού" κάτι που αποτρέπει ωστόσο τους αγοραστές.

Θα αναμένουμε μια επίσημη ανακοίνωση από την Rockstar για το αν τελικά θα δούμε το Grand Theft Auto 5 τον Ιούνιο για PC, PS4 και Xbox One. Εάν η ανακοίνωση αυτή δεν έρθει σύντομα τότε μην περιμένετε κυκλοφορία στις αρχές του καλοκαιριού, αφού η Rockstar δεν συνηθίζει να ανακοινώνει κάτι τελευταία στιγμή.

Keywords
Τυχαία Θέματα