The Witcher 3: 16 DLC, όλα δωρεάν!

Κίνηση γενναιοδωρίας απ' την πολωνική εταιρεία ή κάτι το αυτονόητο;

Ο συνιδρυτής της CD Projekt RED, Marcin Iwiński, δήλωσε ότι τα 16 DLC που θα κυκλοφορήσουν για το The Witcher 3 θα είναι όλα τους δωρεάν!

Ο Iwiński δήλωσε χαρακτηριστικά: "Μας αρέσει να συλλέγουμε games,

να τα παίζουμε και ζητάμε updates για να βελτιώσουμε την εμπειρία μας. Νιώθουμε ξεχωριστοί όταν λαμβάνουμε δωρεάν περιεχόμενο για αυτό που ήδη πληρώσαμε. Μπορεί το περιεχόμενο αυτό να είναι απλά skins, επιπλέον σπαθί ή armor, δεν χρειάζεται να είναι μεγάλο. Δυστυχώς τέτοια συμπεριφορά βλέπουμε σπάνια στις μέρες μας και πρέπει ως gamers να συγκρατούμε τα πορτοφόλια μας από αγορές, αν και πολλές φορές μετά από κυκλοφορία παιχνιδιού, καθετί κοστίζει. Δεν πληρώσαμε ήδη πολλά για ένα νέο video game;"

Ο συνιδρυτής της πολωνικής εταιρείας κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το σύστημα αυτό "δεν είναι θεμιτό για μια εταιρεία και πως στο The Witcher 3: Wild Hunt αποφασίσαμε να δουλέψουμε διαφορετικά. Όσοι αγοράσουν το παιχνίδι θα λάβουν 16 δωρεάν DLC κι αυτό αφορά όλες τις πλατφόρμες. Δεν χρειάζεται να προπαραγγείλετε το Witcher 3 ούτε να αγοράσετε κάποια special edition. Όσοι το αγοράσετε θα λάβετε τα DLC δωρεάν. Με αυτό τον τρόπο σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το παιχνίδι".

http://www.youtube.com/watch?v=uTj2duVu7hQ

Δύο DLC θα εμφανίζονται κάθε εβδομάδα, ξεκινώντας απ' τις 25 Φεβρουαρίου, με το πρώτο σετ να περιλαμβάνει armor για τον χαρακτήρα και το άλογο καθώς και νέες επιλογές για customization του Geralt. Στις 4 Μαρτίου η Yennefer θα λάβει νέα ρούχα και νέο quest.

Το The Witcher 3 κυκλοφορεί 24 Φεβρουαρίου 2015 για PC, PS4 και Xbox One. Δείτε τα gameplay videos του και συζητήστε για τo παιχνίδι σε αυτό το forum topic.

Εσείς πως βλέπετε την κίνηση αυτή από πλευράς CD Projekt RED;

Keywords
Τυχαία Θέματα