Το Guitar Hero επιστρέφει

Με motion capturing στο κοινό των συναυλιών σας!

Το Guitar Hero θα επιστρέψει για την Activision, η οποία εδώ και αρκετό καιρό είχε εγκαταλείψει την σειρά.

Συνεργάτης της εταιρείας που παρακολουθεί το development δήλωσε χαρακτηριστικά: "Εδω και κάποιες ημέρες έχουνε γυρίσματα στα οποία απεικονίζουμε το κοινό που θα βρίσκεται πίσω απο κάθε τραγούδι στο επόμενο Guitar Hero.

Σήμερα όλοι οι συμμετέχοντες έχουν ντυθεί emo για κάποιο αντίστοιχο βίντεο!"

Οι βιντεοσκοπήσεις αυτές γίνονται στα περίχωρα του Λονδίνου στο Purfleet, ένα αρκετα γνωστό σημέιο που χρησιμεύει ως στούντιο για πρόβες. Στα προηγούμενα Guitar Hero τα τραγούδια παίζονταν σε ένα animated κοινό που απλα χοροπηδούσε και ζητωκραύγαζε. Πιστεύουμε πως σίγουρα θα υπάρχει μια ψηφιοποίηση του κοινού αλλά μέσω του motion capturing είναι αρκετά συναρπαστικό να ακούει κάποιος αληθινές κραυγές από το πλήθος, κάτι που θα προσδώσει ένα καινούργιο επίπεδο ρεαλισμού.

Ο τελευταίος τίτλος που προστέθηκε στην συλλογή ήταν το Guitar Hero 5 το οποίο κυκλοφόρησε το 2009 και περιείχε 85 τραγούδια απο 83 διαφορετικούς καλλιτλεχνες. Μετά απο δύο χρόνια ήρθε το Guitar Hero: Warriors of Rock. Η σειρά είχε τεθεί εκτός πλάνων της Activision λόγω της γενικότερης μείωσης των πωλήσεων στα μουσικά games. Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες έχουν πουληθεί πάνω απο 25 εκατομμύρια Guitar Hero παγκόσμια απο την πρώτη του κυκλοφορία το 2005, οπότε δεν είναι και τοσο περίεργο που θα δούμε μια αναβίωση ένος μεγάλου τίτλου.

Το επόμενο Guitar Hero λέγεται πως θα κυκλοφορήσει το 2015 για το PS4 και Xbox One.

Διαβάστε το review του Guitar Hero: Warriors of Rock από τον Μάνο Γρυπάρη που κυκλοφόρησε το 2010 και είναι μέχρι σήμερα το τελευταίο μέρος της σειράς.

Συζητήστε για το Guitar Hero και games που δεν ανήκουν στα συνηθισμένα genres στο forum Γενική συζήτηση για games.

Keywords
Τυχαία Θέματα