Call of Duty: Advanced Warfare: Χωρίς Share Play

Τι δήλωσαν Sony και Activision. [UPDATE]

Το πολυαναμενόμενο First-Person Shooter δεν επιτρέπει την αναπαραγωγή και τη μετάδοση κανενός gameplay footage σε φίλους κι έτσι η νέα υπηρεσία Share Play δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

Με το Share Play, οι παίκτες μπορούν να επιτρέψουν σε άτομα που βρίσκονται

στη λίστα των φίλων τους στο PSN να αναλάβουν να συνεχίσουν το παιχνίδι από εκεί που σταμάτησε, χωρίς οι δεύτεροι να έχουν απαραίτητα στην κατοχή τους το παιχνίδι. Το μόνο που απαιτείται είναι να έχουν PS Plus subscription.

Παλαιότερα η Sony είχε επιβεβαιώσει πως όλα τα παιχνίδια στο PS4 θα υποστήριζαν το Share Play, εκτός εάν αυτά χρησιμοποιούσαν άλλα περιφερειακά, όπως το Move, ή οι εάν publishers λογοκρίνανε κομμάτια του παιχνιδιού για να αποφευχθούν τα spoilers. Μέχρι τώρα ούτε η Sony, ούτε η Activision έχουν σχολιάσει το θέμα.

[UPDATE: 7/11/14] Sony και Activision κατέθεσαν αμφότερες δηλώσεις για το θέμα του Share Play.

Η Activision διευκρίνισε ότι οι developers της δεν είχαν πρόσβαση στο Share Play, μιας και η υπηρεσία είναι καινούργια και προστέθηκε στο πρόσφατο Firmware update 2.0. "Δεν θα μπορούσαμε να το συμπεριλάβουμε αν δεν το τεστάραμε πρώτα. Όταν θα αναλύσουμε πλήρως το πως αποδίδει τότε θα αποφασίσουμε πως θα το υποστηρίξουμε".

Η Sony πέταξε αντίστοιχα το μπαλάκι στον publisher για την χρήση του Share Play, λέγοντας ότι είναι στη δική του ευχέρεια η χρησιμοποίηση ή όχι του χαρακτηριστικού αυτού.

Ευελπιστούμε να υπάρξει υποστήριξή απ' την Activision μέσω μελλοντικών patches.

Το Call of Duty: Advanced Warfare κυκλοφόρησε στις 4 Νοεμβρίου για PC, PS4, Xbox One, PS3 και Xbox 360. Διαβάστε ειδήσεις που το αφορούν και συζητήστε τις στο αντίστοιχο forum topic του GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα