The Crew: Στα 60fps η έκδοση για PC

Στόχος της Ubisoft το ξεκλείδωτο frame rate.

Το The Crew μπορούσε να "τρέξει" στα 30fps κατά την διάρκεια της PC beta, αλλά η Ubisoft θα προσπαθήσει να σας επιτρέψει να παίξετε στα 60fps αν το επιθυμείτε.

Οι χρήστες που τρέχουν το The Crew στο PC σίγουρα θα μπορούσαν να

βρουν έναν τρόπο για να ανεβάσουν τα fps τους στην τελική έκδοση (ακόμα και αν ήταν κλειδωμένο στα 30 frames το δευτερόλεπτο), αλλά ο υπεύθυνος της ομάδας σχεδιασμού του υποσχόμενου MMO Racing, Serkan Hassan, επιβεβαίωσε ότι η Ivory Tower και η Ubisoft Reflections προσπαθούν να κάνουν αυτήν την επιλογή εφικτή για όλους.

"Οι επιδόσεις του The Crew και το frame rate βασίζονται αποκλειστικά στο hardware του καθενός. Μάλιστα, κάποιοι παίκτες κατά τη διάρκεια της beta κατάφεραν να ξεκλειδώσουν τα fps", ανέφερε ο Hassan σε δήλωσή του στο Techradar. Συνέχισε λέγοντας ότι: "Αυτή η επιλογή (σ.σ. του ξεκλείδωτου frame rate) θα είναι δυνατή και στην ολοκληρωμένη έκδοση του The Crew, εκτός και αν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα που θα την μπλοκάρει ούτως η άλλως. Δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για τα frame rate στην έκδοση του Xbox 360, αλλά στο PS4 και το Xbox One το The Crew θα τρέχει σταθερά στα 30fps.

Διαβάστε το preview του The Crew από το Μάνο Γρυπάρη. Για εκτενή συζήτηση επεισκεφθείτε το αντίστοιχο topic στο forum. Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για το The Crew, δείτε το gameplay βίντεο από το live stream του GameWorld στο Twitch και την παρουσίαση του παιχνιδιού στην E3 2014.

Το The Crew θα κυκλοφορήσει για PC, PS4, Xbox One, PS3 και Xbox 360 στις 2 Δεκεμβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα