Philips 272G5DYEB με NVIDIA G-SYNC. Για gamers που παίζουν στα άκρα!

Η MMD, η γνωστή εταιρεία τεχνολογίας που έχει το δικαίωμα προώθησης και πώλησης των οθονών Philips πρόκειται στα τέλη Οκτωβρίου να κυκλοφορήσει ένα εξελιγμένο gaming monitor 27 ιντσών, το οποίο είμαστε σίγουροι ότι θα ικανοποιήσει και με το παραπάνω τους gamers που αναζητούν εξαιρετική ποιότητα εικόνας, αλλά και μοναδικές επιδόσεις ακόμη και στα πιο απαιτητικά games.

Η Philips 272G5DYEB

υποστηρίζει την τεχνολογία G-SYNC της Nvidia και από τα πιο δυνατά χαρακτηριστικά της είναι ότι διαθέτει ρυθμό ανανέωσης στα 144Hz, γεγονός που πρακτικά σημαίνει ότι ενημερώνει το περιεχόμενο δυόμισι φορές ταχύτερα σε σύγκριση με μία τυπική οθόνη. Υποστηρίζοντας την πρωτοποριακή τεχνολογία οθόνης G-SYNC που φέρει την υπογραφή της Nvidia, το gaming monitor της Philips έχει τη δυνατότητα να συνεργάζεται άψογα με την GPU της κάρτας γραφικών, με αποτέλεσμα ο ρυθμός ανανέωσης να προσαρμόζεται καλύτερα και έτσι να απεικονίζεται ένα πιο ομαλό αποτέλεσμα στην οθόνη σε σύγκριση με τα συμβατικά monitor. Οι εκπλήξεις βέβαια δεν σταματούν εδώ, καθώς το gaming monitor της Philips προσφέρει χρόνο απόκρισης 1ms GTG και υποστήριξη Full HD, κάτι που σημαίνει ότι οι gamers απολαμβάνουν επιπλέον εντυπωσιακή εμπειρία θέασης, με αιχμηρά, λαμπερά χρώματα και εξαιρετική αναπαραγωγή εικόνας που δύσκολα θα βρουν σε άλλο monitor της συγκεκριμένης κατηγορίας.

Παράλληλα, ένα από τα ατού του εξελιγμένου gaming monitor της Philips είναι ότι βασίζεται στη τεχνολογία DisplayPort παρέχοντας εξαιρετική απόδοση και χωρίς καθυστερήσεις, προσφέροντας στους παίκτες απεικόνιση υψηλής ταχύτητας και ρυθμό ανανέωσης που ταιριάζουν στη μοναδική απόδοση της οθόνης G-SYNC. Επιπλέον, το 272G5DYEB παρέχει καλύτερη απόδοση από ότι το πρότυπο DVI, υποστηρίζοντας καλώδια μήκους μέχρι 15 μέτρα και μεταφορά δεδομένων 21,6 Gbps. Με τις θύρες USB 3.0 οι χρήστες επωφελούνται από την γρήγορη μεταφορά USB – περίπου 10 φορές ταχύτερη από ό, τι το πρότυπο USB 2.0. Αυτές οι επιλογές συνδεσιμότητας καθιστούν τη νέα οθόνη Philips ως μια εξαιρετική επιλογή, όχι μόνο για gaming και ταινίες, αλλά και για γενική χρήση στο γραφείο και το σπίτι.

Για τους high-end gamers που αρέσκονται στο να συνδυάζουν ταχύτητα, υψηλή ποιότητα εικόνας, και ταχύτατη απόκριση, η Philips 272G5DYEB (που θα στοιχίζει στα 699 ευρώ) είναι μία από τις καλύτερες και ποιοτικότερες επιλογές που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά.

The post Philips 272G5DYEB με NVIDIA G-SYNC. Για gamers που παίζουν στα άκρα! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα