SuperFly Cafe: Στέκι για retro gamers!

Κι όμως υπάρχει και ξεκινάει σε λίγες ημέρες στην Αθήνα!

Όσοι είστε γενημέννοι τις δεκαετίες του '70 και του '80 είναι βέβαιο ότι θα έχετε μεγαλώσει με Atari 2600, Amstrad, Commodore 64, Amiga, Arcade, επιτραπέζια, Subbuteo, playmobil κι ένα σωρό άλλα κειμήλια της τότε εποχής, που σήμερα είναι δυσεύρετα και βρίσκονται συνήθως είστε στο πατάρι σας, είτε σε κάποια χωματερή γιατί η μητέρα σας φρόντισε...να τα πετάξει (ευτυχώς όχι η δικιά μου!) Όπως και να 'χει, τι θα λέγατε

αν υπήρχε ένα μέρος όπου θα βγαίνατε για καφέ ή για ποτό και θα βρίσκατε όλα τα παραπάνω κι ακόμα περισσότερα; Σας καλωσορίζουμε στο SuperFly Cafe!

Πρόκειται για ένα cafe bar που θα ανοίξει σε λίγες ημέρες στην Αθήνα και που θα περιλαμβάνει όλα τα μεγάλα games με τα οποία μεγαλώσαμε! Ηλεκτρονικά και μη! Την είδηση την μάθαμε πρώτοι όταν ήμασταν καλεσμένοι στην εκπομπή "Τα Κουνάβια" του Zougla.gr και φυσικά βρεθήκαμε χθες στο μαγαζί πριν ακόμα ανοίξει, πήραμε τις απαραίτητες φωτογραφίες και φροντίσαμε να μάθουμε όλες τις...ζουμερές πληροφορίες!

Στο SuperFly Cafe θα βρείτε παλιούς υπολογιστές με τους οποίους μεγαλώσαμε...εμείς οι παλιοί (όπως Amstrad, Atari 2600 μεγάλο και slim, Commodore 64, ενώ το πιθανότερο είναι στα εγκαίνια να δώσει το παρόν μια Amiga με όλα τα μεγάλα games της), Subbuteo, βελάκια, Monopoly, Playmobil, Κάστρα και Πολιορκητές, Viewmaster, τρενάκια, βιντεοκασσέτες με παλιές ταινίες και γενικά...τα πάντα όλα! Για όσους δεν έζησαν την παλιά εποχή, σας προειδοποιούμε ότι η εμπειρία του τότε gameplay είναι ακόμα και για τα νέα δεδομένα κατά πολύ ανώτερη από τα περισσότερα arcade που συναντούμε σήμερα σε χώρους που στεγάζουν bowling, μπιλιάρδα και τα συναφή. Εδώ μιλάμε για έναν χώρο χαλάρωσης και διασκέδασης που θα περιλαμβάνει μέχρι και retro κονσόλες δεκαετίας...'70 οι οποίες είναι παγκοσμίως δυσεύρετες! Σύμφωνα με πληροφορίες του GameWorld, στα εγκαίνια του μαγαζιού θα υπάρχουν ακόμα και οχήματα-αντίκες που πλέον σήμερα κοστίζουν μια περιουσία. Περισσότερα επί του θέματος όμως δεν μπορούμε να αναφέρουμε!

Η προσπάθεια αυτή είναι η πρώτη στην Ελλάδα κι αποτελεί μοναδικό φαινόμενο ακόμα και για τα παγκόσμια δεδομένα. Σκεφτείτε ότι με το που θα πατάτε το πόδι σας στην είσοδο, ξαφνικά θα μεταφέρεστε μερικές δεκαετίες πίσω. Ο χώρος έχει επίσης έπιπλα αντίκες, η μουσική είναι προσεκτικά επιλεγμένη, ενώ το κινητό σας τηλέφωνο και η νεαρή ηλικία των φιλόδοξων δημιουργών του SuperFly Cafe (μόλις στα early 30s) είναι οι μόνες μαρτυρίες ότι βρίσκεστε όντως στο 2013!

Το SuperFly Cafe εδρεύει στη διεύθυνση Εμπεδοκλέους 28, Παγκράτι, πλησίον του μετρό Ευαγγελισμού και ακριβώς μπροστά στη στάση "Εμπεδοκλέους" του λεωφορείου 209 που ξεκινάει από το Σύνταγμα. Το τηλέφωνό του είναι το 211-4046076. Προσοχή: Το μαγαζί δεν έχει ανοίξει ακόμη, αλλά με βάση τις πληροφορίες μας αναμένεται πιθανότατα μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να χρησιμοποιείτε όχι μόνο το τηλέφωνο αλλά κυρίως να κάνετε Like στη σελίδα του στο Facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία νέα. Σε κάθε περίπτωση, είναι το μόνο cafe που θα χαρεί να φιλοξενήσει...καμένους gamers και οφείλουμε να το στηρίξουμε!

Και τώρα το κρίσιμο ερώτημα: Τι θα λέγατε να κάνουμε την φετινή κοπή πίτας στο SuperFly Cafe;

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Αναζητήσεις
καφε retro stin athina, στεκι για gamers
Τυχαία Θέματα