Global Game Jam 2013: Τα αποτελέσματα

Moment of truth, Inner World και Hurtbeat οι τελικοί νικητές.

Το Global Game Jam 2013 ολοκληρώθηκε χθες και το GameWorld σας έχει τα τελικά αποτελέσματα.

Πρόκειται για ένα event για game developers που διεξήχθη το τριήμερο 25-27 Ιανουαρίου στην Αθήνα.

Σε αυτό δεκάδες προγραμματιστές έδωσαν το παρόν, διαμόρφωσαν ομάδες και είχαν ένα και μόνο στόχο. Να δημιουργήσουν το καλύτερο video game μέσα σε 48 ώρες. Το Global Game Jam διοργανώθηκε στη χώρα μας για πρώτη φορά και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Διαβάστε την αρχική είδηση με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Ύστερα από ένα...γερό ξενύχτι και πλήρη αφοσίωση, οι τρεις νικήτριες ομάδες προγραμματιστών που διακρίθηκαν είναι οι εξής:
1η θέση: Η Third Base με το παιχνίδι Moment of truth
2η θέση: Η Ask for Pixel με το παιχνίδι Inner World
3η θέση: Οι Traptics με το παιχνίδι Hurtbeat

Η Ask for Pixel αποτελούνταν από προγραμματιστές της Aventurine, προγραμματιστικής ομάδας που αναπτύσσει το MMORPG Darkfall Unholy Wars, το οποίο αυτή την περίοδο βρίσκεται σε beta στάδιο για όσους το κάνουν pre-order. Το Inner World που δημιούργησαν μέσα σε 48 ώρες, είναι ένα First-Person Adventure με πλήρες 3D περιβάλλον, στο οποίο καλείστε να περάσετε μέσα από αιωρούμενες πλατφόρμες και να φτάσετε στην πηγή. Κάνοντας κλικ το περιβάλλον αλλάζει και μεταφέρεστε σε έναν παράληλλο κόσμο. Το παιχνίδι έχει συνολικά τρία levels.

1)Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το Moment of Truth.
2)Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το Inner World.
3)Δείτε πληροφορίες για το Hurtbeat.

Όσοι προγραμματιστές συμμετείχαν στο Global Game Jam μπορούν να μας στείλουν email στο [email protected] ώστε να φιλοξενήσουμε τα games τους στον server μας.

Ελπίζουμε το Global Game Jam να συνεχίσει σε σταθερή ετήσια βάση και φυσικά από εκεί να ξεκινήσουν πολλοί νέοι και φιλόδοξοι game developers. Το gaming είναι ένα παγκόσμιο προϊόν και κάθε προσπάθεια στη χώρα μας αξίζει μια επιβράβευση.

Keywords
Τυχαία Θέματα