Steam: Big Picture Mode

Ξεκινάει η beta τον Σεπτέμβριο.

Η Valve θέλει να μπει για τα καλά στο σαλόνι σας, μεταφέροντας την εμπειρία του Steam σε όλες τις τηλεοράσεις του σπιτιού σας. Η αρχική ανακοίνωση είχε γίνει πέρυσι τον Φεβρουάριο, με την εταιρεία να πιστεύει ότι αυτή η κίνησή της θα είναι το επόμενο βήμα στο να μεταφέρει τα PC games

και σε άλλους χώρους, πέρα από τα δωμάτια των gamers. Το Big Picture Mode αλλάζει το περιβάλλον του Steam, καθιστώντας το πιο εύκολο στη χρήση με ένα παραδοσιακό gamepad, δίνοντας σας τη δυνατότητα να περιηγηθείτε στα μενού της υπηρεσίας από την άνεση του καναπέ σας.

Αν και αυτό είναι ένα μεγάλο βήμα για το Steam, ο διευθυντής της Valve, Gabe Newell, αρνείται πεισματικά την ύπαρξη σχεδίων για την κυκλοφορία μιας κονσόλας. Εμείς πάλι πιστεύουμε ότι το Big Picture Mode είναι ένα μεγαλεπήβολο πείραμα και αν πετύχει, δε θα περάσει πολύς καιρός από τη στιγμή που θα μπορούμε να αγοράσουμε hardware με το σήμα της Valve κολλημένο επάνω του. Μη ξεχνάτε ότι πρόσφατα ανακοινώθηκε και η διάθεση λογισμικού, πέρα από τα games, μέσα από την online πλατφόρμα της εταιρείας, κάτι που σημαίνει ότι οι ιθύνοντες έχουν αρχίσει να δραστηριοποιούνται σε πολλαπλά μέτωπα.

Σύμφωνα με τον Greg Coomer, product designer της Valve, θα μπορείτε να πάρετε μέρος στη beta του Big Picture Mode στις αρχές του Σεπτέμβρη.

Keywords
Τυχαία Θέματα