StarCraft 2: Heart of the Swarm beta

Άρχισαν να συνδέονται οι πρώτοι χρήστες.

Από τις 5 Σεπτεμβρίου, κάποιοι παίκτες του Starcraft 2 θα πρέπει να αισθάνονται πιο τυχεροί, μιας και όπως ανακοίνωσε η Blizzard, η beta του Heart of the Swarm είναι πλέον διαθέσιμη μόνο γι’ αυτούς. Οι παίκτες αυτοί θα έχουν πρόσβαση μόνο στον multiplayer client, ο οποίος υποστηρίζει και PC και Mac και δεν θα χρειάζεται να έχουν

το Starcraft II για να το απολαύσουν. Σίγουρα μελλοντικά θα ανοίξουν και άλλες θέσεις για την beta όσο ο χρόνος περνάει και πλησιάζουμε προς την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού.

Η τελευταία βέβαια, είναι άγνωστη προς το παρόν, παρόλο που το παιχνίδι είναι κατά 99% έτοιμο αλλά όπως πάντα η Blizzard μας κάνει πάντα να περιμένουμε με μεγάλη υπομονή τον επόμενό της τίτλο. Το StarCraft 2: Heart of the Swarm θα είναι το 2ο μέρος της τριλογίας και θα επικεντρώνεται στην φυλή των Zerg. Το πρώτο μέρος της σειράς, StarCraft 2: Wings of Liberty, είχε κυκλοφορήσει τον Ιούλιο του 2010 αφού η beta του είχε διαρκέσει πέντε μήνες (για την ακρίβεια είχε ανοίξει τον Φεβρουάριο του 2010).

{youtube}SG_3R9BoVvg|400|300{/youtube}

Άξιο αναφοράς είναι ότι η beta του StarCraft 2: Heart of the Swarm δεν έγκειται σε κάποιο NDA (non-disclosure agreement) και με αυτό εννοούμε ότι φωτογραφίες αλλά και βίντεο από το παιχνίδι μπορούν να μεταδοθούν ελεύθερα προς το κοινό. Η αλήθεια είναι ότι με ανακοινώσεις της η Blizzard δεν περίμενε να κυκλοφορήσει ούτε το World of Warcraft: Mists of Pandaria αλλά ούτε και StarCraft 2: Heart of the Swarm μέσα στο 2012. Με το νέο WoW όμως να απέχει μόνο δυο εβδομάδες από την κυκλοφορία του, ανατρέποντας όλα τα προγνωστικά για το πότε επιτέλους θα κυκλοφορήσει (αφού αρκετοί δεν το περιμένανε πριν τα Χριστούγεννα), μιας και ο ανταγωνισμός ειδικά μετά την μεγάλη επιτυχία του Guild Wars 2 έχει ανέβει κατακόρυφα, η Blizzard φαντάζει ικανή γι' όλα!

Όσο για το τρίτο και τελευταίο μέρος της τριλογίας Starcraft 2 πέρα από το όνομά του, το οποίο θα είναι το Legacy of the Void, καμία άλλη πληροφορία δεν έχει έρθει στο φως της δημοσιότητας. Εάν θέλετε να λάβετε και εσείς μέρος σε κάποια μελλοντική beta της Blizzard θα πρέπει να φτιάξετε την ανάλογη ρύθμιση μέσα από τα settings του Battle.net λογαριασμού σας. Ποτέ δεν είναι αργά για να συμπεριληφθείτε στην beta του Heart of the Swarm -σύμφωνα πάντα με την Blizzard- και θα δοθεί προτεραιότητα σε αυτούς που έχουν και το πρώτο μέρος της σειράς.

Keywords
Τυχαία Θέματα
StarCraft 2, Heart, Swarm,