Curiosity beta

Δηλώστε συμμετοχή για το νέο παιχνίδι του Peter Molyneux.

Το Curiosity: What's inside the cube? είναι το νέο video game του ιδιαίτερου Peter Molyneux. Ο διάσημος σχεδιαστής βιντεοπαιχνιδιών, έχει συζητηθεί πολύ το τελευταίο διάστημα μετά την αποχώρησή του από την Microsoft και όλοι ανυπομονούν να δουν την νέα

του ανεξάρτητη προσπάθεια με την νεοσύστατη προγραμματιστική εταιρεία 22Cans.

Μέσω ενός δημοσιεύματος στην Facebook Page του Curiosity, η 22Cans ανακοίνωσε τις εγγραφές για την beta του παιχνιδιού, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν σε συσκευές iOS (iPhone 3 και πάνω ή οποιοδήποτε iPad). Αν είστε κι εσείς κάτοχος ενός κινητού ή tablet της Apple τότε κάντε κλικ εδώ για να δηλώσετε συμμετοχή και να λύσετε επιτέλους την όποια περιέργειά σας για το τι κρύβεται μέσα στον κύβο. Γιατί η αλήθεια είναι ότι μόνο η περιέργειά μας είναι που μας παρακινεί να δοκιμάσουμε το παιχνίδι, τουλάχιστον μέχρι τα πρώτα βίντεο στο YouTube να αρχίσουν να βγαίνουν στην επιφάνεια.

{youtube}b72HoQSQmEk|400|300{/youtube}

Διαβάστε εδώ για την κυκλοφορία κι αλλαγή ονόματος του Curiosity. Το παιχνίδι αναμένεται να λανσαριστεί το προσεχές διάστημα για PC και κινητά με λειτουργικό iOS και Android. Η αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας ήταν η 22 Αυγούστου, η οποία όμως ακυρώθηκε.

Λίγα πράγματα έχουν γνωστοποιηθεί για το παιχνίδι, όπως το ότι θα μπορείτε να σκάψετε τον κύβο με τα χέρια σας ή με εργαλεία τα οποία θα αγοράζετε. Όσο πιο πολλά χρήματα δώσετε, τόσο πιο βαθιά θα μπορεί να σκαφτεί ο κύβος, με το...διαμαντένιο καλέμι (που θα διατεθεί μόνο σε ένα χρήστη) να κοστίζει 62.000 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα