Skyrim Gangnam Style!

Η τρέλα του Gangman Style τώρα και στο Skyrim!

Ο 34χρονος κορεάτης PSY (Park Jae-Sang) τραγουδάει εδώ και μια δεκαετία Pop/Rap ακούσματα, χωρίς ωστόσο να έχει σημειώσει διεθνή επιτυχία έξω από την Ασία. Τον χαρακτηρίζει το χιούμορ και το ταλέντο στη χορογραφία, την στιχουργία και τη μουσική, αφού πολλά από τα κομμάτια του τα γράφει και τα χορεύει ο ίδιος, κάτι που δεν συνηθίζεται ιδιαίτερα απ' τους κορεάτες συναδέλφους του.

Τα δεδομένα ωστόσο άλλαξαν φέτος, καθώς το χιουμοριστικό κομμάτι Gangnam Style,

το οποίο σατηρίζει την πλουσιότερη περιοχή της Κορέας (κάτι σαν τα δικά μας Βόρεια Προάστια της Αθήνας) έχει ισοπεδώσει το YouTube! Από τις 15 Ιουλίου, τα 300 εκατομμύρια views του έχουν σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Watch YouTube video

Μία motion maker με το nickname "Diva", έφτιαξε πρόσφατα την παρακάτω anime χορογραφία του Gangman Style προς όσους ενδιαφέρονται να μάθουν το συγκεκριμένο είδος χορού (όλη η χορογραφία ανήκει στον PSY). Μία ομάδα από modders, πήραν τη χορογραφία, την εισήγαγαν στο Skyrim και το αποτέλεσμα είναι το παρακάτω βίντεο. Tα χορευτικά plugins των modders μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ. To site τους είναι στα ρώσικα οπότε θα κάνετε download...στα τυφλά.

Watch YouTube video

"I use to be an adventurer like you, but then I took dance lessons".

Keywords
Τυχαία Θέματα