GameWorld v3.2

User Levels και νέο design!

Το GameWorld είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ένα ακόμη μεγάλο upgrade.

Στην έκδοση 3.1 του Σεπτεμβρίου προσθέσαμε τα Blogs, το GameWorld TV, την εφαρμογή μας στο Android Market και πολλά ακόμη καλούδια. Με το upgrade v3.2 σας προσφέρουμε από σήμερα ακόμη περισσότερα!

Η μεγαλύτερη

προσθήκη είναι δίχως αμφιβολία τα User Levels, ένα πρωτοποριακό σύστημα καταμέτρησης πόντων εμπειρίας βάση του οποίου ότι κι αν κάνετε στο site προσμετράται στο level σας. Την πρόοδό σας σε σχέση με τους άλλους χρήστες μπορείτε να την βλέπετε από το μενού Top Users, που καταγράφει τους users με τα κορυφαία levels καθώς και όσους απέκτησαν το περισσότερο xp μέσα στον τρέχον μήνα.

Κατά την διάρκεια του upgrade υπήρξαν κάποια μικροπροβλήματα για λίγα 24ωρα με την MySQL database και το Facebook Login. Πραγματοποιήσαμε τις απαραίτητες αναβαθμίσεις ώστε αφενός μεν το site να είναι σταθερό, αφετέρου να μπορείτε και πάλι από σήμερα να κανετε Login με τον λογαριασμό σας στο Facebook!

Last but not least, ο σχεδιασμός του site στον οποίο θελήσαμε να δώσουμε πολύ μεγάλη προσοχή! Επαναφέραμε λοιπόν το μπλε χρώμα που χρησιμοποιούσε το GameWorld κατά τα πρώτα χρόνια λειτουργίας του, δίνοντάς του ωστόσο τις κατάλληλες αποχρώσεις. Η επιλογή χρωμάτων έγινε απ' τη Χριστιάνα Θάνου, Creative Lead και η υλοποίησή τους απ' τον Νίκο Larin, designer του site. Στο νέο σχεδιασμό συμπεριλαμβάνεται το box "3 σε 1" με Μόνιμες Στήλες-Reviews-Forum (πρόταση του Κώστα Προμπονά) και ο επανασχεδιασμός του συστήματος σχολιασμών με πολύ περισσότερες επιλογές.

Το μέλλον
Μέχρι τώρα σε όλα τα upgrades γνωρίζετε ότι αναφέρουμε διαρκώς την αναβάθμιση του τομέα των Reviews, κάτι που μέχρι τώρα δεν έχει υλοποιηθεί. Έχετε κάθε δίκιο να είστε ανυπόμονοι, όμως το ότι δεν προχωρήσαμε έως τώρα έγινε για δύο λόγους. Πρώτον γιατί προείχαν οι αλλαγές στην εμφάνιση του site και τα levels, ώστε να υπάρχει μια σταθερή βάση για τη συνέχεια. Διότι κακά τα ψέματα, ποιος ο λόγος να συμμετέχεις σε ένα site όταν δεν έχει σωστό σχεδιασμό και δεν σε ανταμείβει για την συμμετοχή σου! Κατά δεύτερον, ο σχεδιασμός των reviews μας πήρε μεγάλο χρονικό διάστημα γιατί είναι ένας ιδιόμορφος τομέας που πρέπει να έχει άριστο χειρισμό, όμορφο design και ευκολία στην αναζήτηση. Όποτε κάνουμε κλικ στο κουμπάκι "Reviews" οποιουδήποτε game site διεθνούς επιπέδου, δεν είμαστε καθόλου ικανοποιημένοι από αυτό που βλέπουμε! Με το μοντέλο που σας ετοιμάσαμε όμως, θα επιχειρήσουμε μια εντελώς πρωτοποριακή προσέγγιση στο θέμα, η οποία θα σας προσφέρει όσα αναζητάτε.

Η αλλαγή αυτή στην εμφάνιση του τομέα των Reviews θα συνοδεύτει φυσικά και με τα game profiles. Κάθε παιχνίδι θα έχει το δικό του προφίλ, όπου θα μπορείτε να αναζητήσετε όσες ειδήσεις, previews, reviews, εικόνες και βίντεο έχουν καταγραφεί στο παρελθόν. Μελλοντικά σκοπεύουμε ακόμη να αναβαθμίσουμε τον τομέα της αναζήτησης για τον οποίο έχουμε πολλές ιδέες, αλλά και να προσθέσουμε περισσότερα applications, τόσο για games όσο και για τα προφίλ σας, τα οποία θα κάνουν πιο ευχάριστη την παραμονή σας στο site.

Ακολουθούν τα patch notes για την έκδοση 3.2. Στο τέλος του άρθρου μπορείτε να βρείτε και τις προηγούμενες προσθήκες του site. Θυμίζουμε ότι αν παρατηρήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα στο site ή θέλετε να προτείνετε κάτι, μπορείτε να το αναφέρετε στο forum. Λαμβάνουμε πάντοτε πολύ σοβαρά τις προτάσεις σας κι όπως θα καταλάβατε το 2012 ήταν η πιο παραγωγική χρονιά, καθώς στόχος μας είναι να κάνουμε το GameWorld από "πλήρες game site" σε "άριστο game site". Δεν πρόκειται λοιπόν ποτέ να επαναπαυτούμε αν δεν σας ικανοποιήσουμε όλους.

Η νέα χρονιά μας βρίσκει υπερπλήρεις όχι μόνο στο σχεδιαστικό κομμάτι, αλλά και στο συντακτικό, καθώς στο team του GameWorld συγκαταλέγονται πλέον ο Γιάννης Μοσχονάς (PC Master) και ο Νίκος Θωμάδης (περιοδικό RAM). Τους καλωσορίζουμε και...ετοιμαζόμαστε για τα καλύτερα!

Ευχαριστούμε όλους σας για την υποστήριξη κι ελπίζουμε να σας έχουμε καθημερινά στη συντροφιά μας και για το νέο έτος.

GameWorld 3.2
4/1/2013

Upgrades
- Εγκατάσταση των User levels στα προφίλ σας.
- Upgrade του Login with Facebook ώστε να μπορείτε να συνδέεστε ή να εγγραφείτε στο site μέσω του Facebook.
- Μέσω του Top Users μπορείτε να δείτε τους πρώτους αναγνώστες του μήνα με βάση το experience (πόντους εμπειρίας) που κερδίζουν, αλλά και τους κορυφαίους όλων των εποχών.
- Νέο design στα μενού της κεντρικής σελίδας.
- Στο box “Μόνιμες Στήλες” μπορείτε να δείτε τώρα τα νέα reviews, τα άρθρα στις μόνιμες στήλες και τα νέα μηνύματα του forum σε ένα σημείο.
- Νέα εφαρμογή σχολίων που κάνει τα προφίλ σας clickable (αν θέλετε να δείτε το προφίλ αυτού που αφήνει σχόλιο), σας επιτρέπει να παραμετροποιήσετε το κείμενό σας και εμφανίζει σε παρένθεση το User Level σας.
- Τομέας με games στο site: Πρώτο παιχνίδι το Mahjong.
- Τώρα μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για απαντήσεις στα σχόλιά σας.

Bugs
- Διορθώσεις στο σύστημα εγγραφής.
- Διορθώσεις στα Blogs όσον αφορά στη σύνταξη άρθρων και τα σχόλια.
- Διορθώσεις στις κενές ειδοποιήσεις των βίντεο και στο παράθυρο upload video.
- Τώρα μπορείτε να βαθμολογήσετε με user score 0.5 και 9.5 στα reviews (η επιλογή δεν υπήρχε προηγουμένως στο slider)


GameWorld v3.1
28/9/2012

Android
- Εφαρμογή του GameWorld για Android κινητά. Κατεβάστε την από τον Android Market δωρεάν κι εγκαταστήστε το GameWorld στο desktop σας για να ενημερώνεστε καθημερινά.

Blogs
- Προστέθηκαν τα blogs στο site μας. Από σήμερα μπορείτε να δημοσιεύσετε οι ίδιοι την άποψή σας για τα games που παίζετε, καθημερινές ιστορίες και γενικά ότι θέλετε. Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε τα blogs των άλλων χρηστών ή να αναρτήσετε το δικό σας άρθρο!

GameWorld TV
- Κάθε Κυριακή στις 16:00 θα παίζουμε live όλων των ειδών τα online games. Κάντε κλικ εδώ για το κανάλι μας στο Twitch TV η επιλέξτε το “GameWorld TV” από την κεντρική σελίδα. Τα βίντεο θα ανεβαίνουν τόσο στο Twitch TV όσο και στο YouTube.

Upgrades
- Εμφάνιση του “Today’s Tips” κάτω δεξιά στην κεντρική σελίδα. Με κάθε refresh θα εμφανίζεται ένα διαφορετικό tip. Κάθε μέρα θα προστίθενται διαρκώς νέα tips στη λίστα.
- Εμφάνιση του username σε παρένθεση στο προφίλ κάθε χρήστη.
- Οι νέοι χρήστες μπορούν κατά την εγγραφή τους στο GameWorld να προσκαλέσουν φίλους τους μέσω Facebook, Twitter ή email.
- Προστέθηκαν όλα τα προφίλ συντακτών με την νέα τους μορφή.
- Η εφαρμογή του GameWorld για τα Android κινητά εμφανίζει τώρα τις τελευταίες 50 ειδήσεις, καθώς και τα βίντεο.

Bugs
- Το GameWorld δεν σας κάνει αυτόματα login μέσω Facebook παρά μόνο αν το επιλέξετε.
- Εμφανίζεται ο σωστός αριθμός σχολίων δίπλα από κάθε άρθρο (χρειάζεται λίγη ώρα για να γίνει refresh).
- Οι νέοι χρήστες που κάνουν εγγραφή λαμβάνουν τώρα link επαλήθευσης με email το οποίο είναι clickable (δεν απαιτείται δηλαδή copy-paste).
- Όταν κάνετε Like ένα άρθρο, η εικόνα του άρθρου δεν υπερκαλύπτει πλέον το Like.
- Όταν κάνετε Share ένα άρθρο στο Google+, ο τίτλος του δεν εμφανίζεται διπλός.
- Σε όλα τα groups μπορείτε να ανεβάσετε κανονικά φωτογραφίες και βίντεο (υπήρχαν 10 παλιά groups που δεν το επέτρεπαν).

GameWorld v3.0.6
7/8/2012

Bugs
- Διορθώσεις στην αναζήτηση
- Διόρθωση στο Facebook Connect
- Διόρθωση σε ένα πρόβλημα το οποίο έστελνε μαζικό email σε όλους τους χρήστες για συγκεκριμένη εγγραφή.
- Διόρθωση στο σφάλμα που εμφάνιζε το μήνυμα «ΞΞΊΟ…ΟΞΏ ΀ΡκμΞ�ΟΞΉΞΏ» σε κενή σελίδα, όταν προσπαθούσατε να κάνετε logout και γρήγορα login
- Διόρθωση στο paging των σελίδων ώστε να μην εμφανίζονται σφάλματα στην αλλαγή σελίδας.
- Εμφάνιση των σχολίων στα άρθρα της κεντρικής σελίδας
- Οι εικόνες των άρθρων στην κεντρική σελίδα έχουν πλέον μονίμως 80 pixels ύψος.
- Όταν το άρθρο είναι review, η εικόνα στην κεντρική σελίδα είναι πλέον διαφορετική από το box του παιχνιδιού.

Downloads
- Επαναφορά των downloads
- Επαναφορά της εφαρμογής “Τα 5 τελευταία downloads” κάτω αριστερά
- Σωστή εμφάνιση όλων των αρχείων για κάθε κατηγορία
- Εντός των ημερών αναμένεται πλήρης έλεγχος για νεκρά links σε όλα τα downloads

Γενικά
- Αναβάθμιση του security στο site.

Εμφάνιση
- Οριζόντιες γραμμές στα μενού.
- Καλύτερη δομή του login box.
- Slideshow: Οι περιγραφές εμφανίζονται στο κάτω μέρος της οθόνης και έχουν πλέον λευκά γράμματα χωρίς να χρειάζονται mouse over.

Νέα μέλη
- Επιλογή γλώσσας (ελληνικά ή αγγλικά) για τα νέα μέλη

GameWorld v3.0.5 Beta
20/7/2012

Chat
- Εγκατάσταση νέου chat που επιτρέπει εκτός από απλό chat και βιντεοκλήσεις.
- Public Chat: Τώρα εμφανίζονται τα Usernames των χρηστών στο chat, ενώ τα κενά είναι μικρότερα.

Fixes
- Διορθώθηκαν τα περισσότερα bugs του Community που αφορούσαν τα προφίλ, την επικοινωνία μεταξύ αναγνωστών και τις ειδοποιήσεις.
- Διόρθωση ενός προβλήματος με τα ελληνικά fonts στο slideshow.
- Διόρθωση της ελληνικής γλώσσας που εμφάνιζε την δραστηριότητα των χρηστών 3 ώρες πίσω.
- Διόρθωση των fonts που υπερκάλυπταν το ένα το άλλο στο προφίλ σας.
- Links: Όλα τα links των άρθρων είναι τώρα μπλε και με υπογράμμιση.
- Οι παλιές Galleries των άρθρων εμφανίζονται πλέον κανονικά
- Σχόλια: Υπήρχε πρόβλημα με τον σχολιασμό άρθρων για νέους χρήστες, το οποίο έχει πλέον διορθωθεί.
- Τα group updates εμφανίζονται πλέον κανονικά.

Reviews
- Επαναφορά της ταξινόμησης A-Z στα reviews.

Upgrades
- Εγκατάσταση νέου γκάλοπ στην κεντρική σελίδα.

GameWorld v3.0.4 Beta
13/7/2012

Εμφάνιση
- Επιστροφή του παλιού template του GameWorld στην κεντρική σελίδα.
- Ορισμένα από τα περιεχόμενα του αριστερά μενού, μεταφέρθηκαν στην κατηγορία "Stuff" στο Topmenu.

Community
- User bar: Μπάρα στο κάτω μέρος της οθόνης για να έχετε γρήγορη πρόσβαση στις φωτογραφίες, τα βίντεο, τους φίλους και τα μηνύματά σας.
- User chat: Τώρα μπορείτε να συνομιλήσετε με όλους τους φίλους σας.
- Ειδοποιήσεις στο email σας όποτε γίνεται κάτι στην community. Οι ειδοποιήσεις απενεργοποιούνται εφόσον θέλετε, μέσα από το προφίλ σας.

Fixes
- Διόρθωση στην εμφάνιση των περισσοτέρων παλιών reviews.
- Μόνιμες Στήλες: Κατηγοριοποίηση με βάση την ημερομηνία του άρθρου.
- Public chat: Επιστροφή του δημόσιου chat στην κεντρική σελίδα.

GameWorld v3.0.3 Beta
9/7/2012

Facebook
- Η Facebook Page του GameWorld εμφανίζει πλέον τα σωστά thumbnails στα άρθρα.
- Όταν κάνετε Like, Tweet ή Google Share ένα άρθρο εμφανίζεται το σωστό thumbnail και ελληνικοί χαρακτήρες.

Fixes
- Αναζήτηση reviews: Πλέον λειτουργεί κανονικά απ’ το πεδίο της αναζήτησης.
- Αφαίρεση του πεδίου “e-mail” και “site” στα σχόλια.
- Αφαίρεση των διπλών/τριπλών σχολίων που εμφανίζονταν σε παλαιότερα άρθρα.
- Διόρθωση παλαιότερων άρθρων που δεν εμφανίζονταν
- Διόρθωση του σφάλματος "JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 42" που εμφανιζόταν σε ορισμένα reviews.
- Διόρθωση του σφάλματος "Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: regular expression is too large at offset 39239 in /home/gameworl/public_html/libraries/phputf8/str_ireplace.php on line 40" που εμφανιζόταν σε ορισμένα reviews
- Comments: Εμφανίζουν ξανά τα usernames όσων σχολιάζουν αντί για τα ονόματά τους
- Οι εικόνες των ειδήσεων στα thumbnails έχουν πλέον την σωστή ανάλυση.
- Οι παράγραφοι στα άρθρα εμφανίζονται πλέον κανονικά.

Forum
- Το font colour στα posts του forum λειτουργεί και πάλι.
- Το template διορθώνει τα links ώστε να μην ξεφεύγουν πέρα από τα όρια της σελίδας.

GameWorld v3.0.2 Beta
7/7/2012

Community Upgrades
- Groups (Ομάδες): Προσθήκη της ενότητας “Ενεργές Ομάδες” στα αριστερά της σελίδας που εμφανίζει τα groups του Community που είναι πρώτα σε αριθμό μελών.
- Κατηγοριοποίηση των βίντεο και των groups που έχουν ανέβει, στις αντίστοιχες κατηγορίες.
- Προσθήκη νέων κατηγοριών στα Groups.
- Προσθήκη νέων κατηγοριών στα Videos.
- Προσθήκη της εφαρμογής του Twitter ώστε να αναδημοσιεύετε τα μηνύματά σας από το GameWorld στο Twitter account σας. Κάντε κλικ εδώ για να την εγκαταστήσετε.

Fixes
- Διόρθωση στο template του forum ώστε να μην εξέχει της σελίδας.
- Επαναφορά των boxes της κεντρικής σελίδας. Απομένει το γκάλοπ.
- Όταν ένα review δημοσιεύεται στην κεντρική σελίδα, ο τίτλος παίρνει αυτόματα την λέξη “review”.
- Στις Μόνιμες Στήλες, πλέον κάθε κατηγορία εμφανίζεται από μία φορά.
- Τα παλιά άρθρα πριν από το upgrade του site εμφανίζονται πλέον σωστά στις παλαιότερες σελίδες.
- Τα παλιά άρθρα που γίνονται update ανεβαίνουν πλέον άμεσα στο πάνω μέρος της σελίδας.

Forum
- Η αναζήτηση ελληνικών λέξεων λειτουργεί και πάλι κανονικά.

Fonts
- Αφαίρεση των συνεχόμενων κεφαλαίων που υπήρχαν σε πολλούς τομείς του site.
- Διορθώσεις σε πολλές από τις γραμματοσειρές. Χρησιμοποιούμε σταδιακά αυτές του παλιού site. Μένει να διορθωθούν τα θέματα των links και των boxes.
- Διόρθωση του προβλήματος με τα ελληνικά fonts στο slideshow.

Reviews
- Στην λίστα των reviews εμφανίζεται σωστά το user score.

GameWorld v3.0.1 Beta
4/7/2012

Fixes
- Διορθώσεις σε παλιά άρθρα που δεν εμφανίζονταν
- Διόρθωση ενός bug στο timezone
- Διόρθωση στην αναζήτηση του site που πλέον λειτουργεί κανονικά
- Διόρθωση στην εμφάνιση σωστών βαθμολογιών στα τελευταία reviews
- Διόρθωση του χαρακτήρα “ς” που δεν εμφανιζόταν στα άρθρα
- Εμφάνιση του ονοματεπώνυμου στους συντάκτες
- Επαναφορά του πάνω αριστερά μενού
- Μικρές διορθώσεις στα fonts των μενού
- Ο σχολιασμός άρθρων λειτουργεί κανονικά για όλους τους χρήστες
- Σύνδεση όλων των reviews με την κεντρική σελίδα
- Σωστή εμφάνιση των thumbnails στη Facebook Page
- Σωστή εμφάνιση των videos στα reviews
- Τα σχόλια εμφανίζονται σωστά με χρονολογική σειρά, από το παλαιότερο (πάνω) προς το νεότερο (κάτω) και σε μία ενιαία σελίδα
- Τα μηνύματα μεταξύ χρηστών γίνονται πλέον μόνο μέσω των social profiles

RSS
- Διόρθωση των RSS feeds και εγκατάσταση του Feedburner.

Upgrades
- Σχόλια: Προβολή του avatar σας στα σχόλια των ειδήσεων και των reviews

GameWorld v3 Beta
2/7/2012

Βασικές αλλαγές
- Αναβάθμιση του site σε έκδοση Joomla 2.5: Με ανανεωμένη εμφάνιση της κεντρικής σελίδας.
- Ταχύτερο browsing στο site.
- Community: Όλα τα προφίλ σας έχουν αναβαθμιστεί σε social profiles.Μπορείτε να κάνετε Add Friend, έχετε το δικό σας Wall, ανεβάζετε φωτογραφίες ή βίντεο και πλέον κάνετε join σε Groups και Events. Όπως στο Facebook!
- Slideshow: Πλήρως αναβαθμισμένο και λειτουργικό slideshow που θα εμφανίζει μία λίστα με περισσότερες από πέντε ειδήσεις.

Keywords
android market, facebook login, online games, on line, user, upgrade, blogs, android, market, site, top, facebook, login, μπλε, creative, box, εμφάνιση, συμμετοχή, design, game, ειδήσεις, games, patch, notes, forum, νέα, team, master, ram, upload, video, live, online, youtube, refresh, tips, twitter, email, security, chat, public, community, group, γκαλοπ, tweet, google, php, videos, account, update, bug, rss, avatar, joomla, add, join, τελη ταξινομησης, αλλαγη ωρας, www.facebook.com, www.google.gr, www.youtube.com, Καλή Χρονιά, η ημέρα της γης, αλλαγη ωρας 2012, αλλαγη ωρας 2013, ξανα, γραμματοσειρες, ημερομήνια, joomla, βιντεο, php, δωρεαν, εικονες, θεμα, κινητα, ονοματα, τα νεα, υψος, φωτογραφιες, ψεματα, ωρα, android market, blogs, chat, creative, email, games, game, online games, public, rss, youtube, αδυναμια, αρθρα, αρθρο, αφαιρεση, βρειτε, γινει, γινεται, γινονται, διαστημα, δειτε, δομη, εγινε, εγγραφη, υπαρχει, εμφάνιση, επικοινωνια, ετος, ιδεες, υπηρχαν, εικονα, κειμενο, λευκα, μηνυματα, μπλε, μορφη, μπορειτε, νικο, ορια, πεδιο, σελιδες, συνεχεια, συνταξη, σειρα, συμμετοχή, σχολια, τιτλος, υλοποιηση, φυσικα, φορα, χρωμα, ωρες, avatar, account, add, group, box, bug, security, community, design, δικιο, εφαρμογη, ελληνικα, forum, join, user, κομματι, κυριακη, login, μια φορα, market, notes, on line, patch, tweet, παιχνιδι, site, σωστο, σωστος, team, tips, online, top, θανου, upgrade, update, θεματα, upload, videos, refresh
Τυχαία Θέματα