Sherlock Holmes: The Awakened για iPad

Έρχεται μέχρι το τέλος του 2012.

Η προγραμματιστική εταιρεία Frogwares με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της, δηλώνει πως το Sherlock Holmes: The Awakened θα κυκλοφορήσει φέτος για το iPad.

Έχοντας κάνει το ντεμπούτο του το 2006 για PC και με πολύ καλές κριτικές από την πλειονότητα των ΜΜΕ,

αποτελεί έναν τίτλο κλειδί για τα Adventures. Με αυτό σαν δεδομένο το 2008 η εταιρεία αποφασίζει να δώσει στην κυκλοφορία μια ανανεωμένη έκδοση με βελτιωμένα γραφικά και με μία νέα προοπτική σε third-person mode, εξακολουθώντας να κερδίζει τις εντυπώσεις.Το αγαπημένο δίδυμο Holmes και Dr.Watson θα κληθούν να ερευνήσουν μία απαγωγή και γρήγορα θα βρεθούν μπλεγμένοι σε μία ιστορία μυστηρίου με υπερφυσικά στοιχεία που αφορούν τον μύθο Cthulhu.

Προετοιμάστε το μυαλό σας για puzzles λογικής που θα σας οδηγήσουν από τα υπόγεια του Λονδίνου, στις απομονωμένες κορυφές της Ελβετίας, στους λασπωμένους βάλτους της Νέας Ορλεάνης και στην πυκνή ομίχλη της Σκωτίας. Οι developers υπόσχονται έντονες συγκινήσεις, με ένα εύχρηστο User Interface να συμπληρώνει τις δυνατότητες του iPad σας. Δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί εάν η iOS έκδοση θα είναι πρώτου ή τρίτου προσώπου, επομένως θα αναμένουμε σχετική ενημέρωση.

Το Sherlock Holmes: The Awakened θα κυκλοφορήσει για iPad στο τέλος του 2012.

Keywords
Τυχαία Θέματα