Sega Pluto

Η Sega είχε σχεδιάσει ένα αναβαθμισμένο μοντέλο του Saturn με ενσωματωμένο modem.

Το Sega Dreamcast παρά την σύντομη πορεία του αποτέλεσε μια από τις πιο καινοτόμες κονσόλες. Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά του ήταν το ενσωματωμένο modem που περιελάμβανε δίνοντάς σας την δυνατότητα να απολαύσετε online gaming. Τις τελευταίες μέρες ήρθαν στο φως

της δημοσιότητας δύο αναβαθμισμένα μοντέλα του Sega Saturn με την κωδική ονομασία PLUTO-01 και PLUTO-02, τα οποία επίσης περιλαμβάνουν εσωτερικό modem. Κατόπιν αυτού, μπορούμε να βγάλουμε με ασφάλεια το συμπέρασμα ότι η ιαπωνική εταιρεία "δούλευε" την συγκεκριμένη ιδέα αρκετά χρόνια πριν κυκλοφορήσει ο διάδοχος του Sega Saturn.

To πρώτο PLUTO βρέθηκε στην κατοχή ενός αναγνώστη του Destructoid ονόματι kidvid666, ο οποίος μάλιστα παρουσίασε την κονσόλα σε ένα βίντεο και δήλωσε πως την είχε αγοράσει 5-6 χρόνια πριν έναντι του αστρονομικού ποσού του...ενός δολαρίου!

{youtube}XaRXP4TgBmg|400|300{/youtube}

Όσον αφορά το δεύτερο πρωτότυπο, αυτό είναι στην κατοχή ενός πρώην υπαλλήλου της Sega που αποφάσισε να το αποκαλύψει ύστερα από 14 χρόνια στο Assembler Games Forums. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά η κονσόλα παράπεσε στο γραφείο του, καθώς το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα υπήρχε μια γενικότερη αναταραχή στην εταιρεία. Αναφέρεται προφανώς στην περίοδο που η καταχρεωμένη Sega ύστερα από την αποτυχία του Saturn έπαιξε το...τελευταίο της χαρτί με το λανσάρισμα του Dreamcast.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις GameWorld