Metal Gear Solid: The Legacy Collection

Όλα τα Metal Gear από την Konami στο PS3 αλλά όχι για Xbox 360 λόγω του DVD-Rom. [UPDATE 2]

[Αρχική δημοσίευση: 22/4/13] Ύστερα από το Metal Gear Solid HD Collection που περιείχε τα Metal Gear Solid 2, 3 και Peace

Walker, η Konami όπως όλα δείχνουν ίσως να ετοιμάζει μία ακόμη συλλογή.

Μια καταχώρηση με την ονομασία Metal Gear Solid: The Legacy Collection έχει ανέβει από χθες σε κορεάτικο site αξιολόγησης ηλικιακών βαθμίδων. Στην καταχώρηση δεν υπάρχει κάποια άλλη πληροφορία όπως format ή ημερομηνία κυκλοφορίας.

Εν όψει της κυκλοφορίας του Metal Gear Solid 5 μήπως η Konami ετοιμάζει συλλογή μετα Metal Gear Solid 1-4; Θυμίζουμε ότι η Metal Gear Solid HD Collection δεν περιείχε την πρώτη ή την τέταρτη έκδοση του παιχνιδιού. Το πρώτο Metal Gear Solid ήταν αποκλειστικό προνόμιο της ιαπωνικής έκδοσης της συλλογής, καθώς παρείχε ψηφιακό κώδικα για online download.

Διαβάστε το review του Metal Gear Solid HD Collection από το GameWorld.

[UPDATE 23/4/13] Η Konami θα κυκλοφορήσει το Metal Gear Solid: The Legacy Collection στην Αμερική τον Ιούνιο αποκλειστικά για το PlayStation 3.

Για την Ευρώπη δεν έχει ανακοινωθεί κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας ή τιμή, ωστόσο δεδομένου του ότι το παιχνίδι θα τρέχει και στις ευρωπαϊκές κονσόλες (θα είναι region-free) αν διαθέτετε λογαριασμό στο αμερικάνικο PSN θα μπορείτε να το αγοράσετε από εκεί.

Το πακέτο θα περιλαμβάνει τα Metal Gear Solid, τα Metal Gear Solid 2 και 3 σε HD, το Peace Walker, το Metal Gear Solid 4 (Trophy Edition) και το Metal Gear Solid: VR Missions. Μαζί και οι εκδόσεις των πρώτων Metal Gear και Metal Gear 2 (ως έξτρα περιεχόμενο στο Metal Gear Solid 3).

[UPDATE 2, 3/5/13] Ο Kojima δήλωσε ότι ο λόγος για τον οποίο δεν θα κυκλοφορήσει η συλλογή στο Xbox 360 είναι το DVD-Rom του. Συγκεκριμένα θα χρειαζόντουσαν 7 DVD αντί για 1 Blu-Ray που απαιτείται στο PS3.

Keywords
Τυχαία Θέματα