Resident Evil 6: Τρίλεπτο gameplay video

Σκοτάδι, σκυλιά και τέρατα.

Λίγους μήνες πριν από την κυκλοφορία του έκτου μέρους της σειράς Resident Evil, η Capcom έδωσε στην δημοσιότητα νέο gameplay υλικό και από τα τρία campaigns του παιχνιδιού.

Ανάμεσα στις ορδές των zombies, συναντάμε και έναν γνώριμο εχθρό του Resident Evil, τα zombie

dogs. Ο Eiichiro Sasaki, σκηνοθέτης του Resident Evil 6, σχολίασε για το παρακάτω τρέιλερ: "Αυτό ήταν στην πραγματικότητα ένα από τα τρία πρώτα επίπεδα που δημιουργήσαμε πριν από δυόμισι χρόνια, μαζί με την άφιξη του Chris στην Lanshiang στην αρχή του campaign και ένα στάδιο στο οποίο το Ustanak κυνηγάει τον Jake. Ήταν μια περίοδος που δοκιμάζαμε καινούρια πράγματα στους τομείς της τεχνολογίας και της σκηνοθεσίας. Θέλαμε οι παίκτες να νιώσουν τον φόβο του να περπατάς μέσα στο σκοτάδι. Ο φωτισμός και οι σκιές, παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Το αρχικό concept ήταν μια σκηνή σε τούνελ με μεγάλο αριθμό από zombies στο τέλος, φωτισμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να φαίνονται μόνο σαν φιγούρες”

{youtube}VUAwK1tWt4w|400|300{/youtube}

Έχουμε δει και στο παρελθόν σκηνές από υπόγεια τούνελ, όμως το νέο υλικό προσφέρει μια πιο λεπτομερή ματιά στο gameplay του πολυαναμενόμενου παιχνιδιού δράσης. Το φως και οι σκιές αποτελουν νευραλγικό τομέα του Resident Evil 6 και η Capcom έχει προσπαθήσει να παρουσιάσει ένα αληθοφανές και δραματικό αποτέλεσμα. O Sakaki μας εξηγεί ότι "O φωτισμός σε αυτή την σκηνή είναι κυρίως στατικός, αλλά θα παρατηρήσετε πως περιστασιακές πηγές φωτός, όπως εκπυρσοκροτήσεις, διερχόμενα τρένα και ο φακός του Leon, φωτίζουν στιγμιαία τα πρόσωπα των zombies. Σίγουρα κάποιοι από εσάς έχετε ανάψει ένα φακό κάτω από το πρόσωπό σας στο σκοτάδι για να δείχνετε πιο τρομακτικοί. Αυτό το εφέ θέλαμε να πετύχουμε στο παιχνίδι, οπότε υπάρχουν λάμψεις στα πρόσωπα των zombies που τα κάνουν να φαίνονται πιο τρομακτικά."

Όσον αφορά και τα υπόλοιπα δύο campaigns του παιχνιδιού, στα νέα τρέιλερ παρακάτω o Jake Muller, μαζί με άλλους χαρακτήρες αντιμετωπίζουν το boss Ustanak στο σημείο πρόσκρουσης ενός αεροπλάνου, ενώ ο Chris Redfield και η ομάδα του προσπαθούν να απαλλάξουν ένα οικοδομικό τετράγωνο από την εισβολή (όχι και τόσο συνηθισμένων) φιδιών.

{youtube}S09nETino6o|400|300{/youtube}

{youtube}pph46qPuv0I|400|300{/youtube}

To Resident Evil 6 θα κυκλοφορήσει για PS3 και Xbox στις 2 Οκτωβρίου, με την έκδοση για PC να ακολουθεί.

Δείτε επίσης το gameplay treiler του Resident Evil 6 στην Comic-Con καθώς και το χορταστικότατο δεκαοκτάλεπτο gameplay video.

Keywords
Τυχαία Θέματα