Το CU χορηγός του Schoolwave

Το CU υποστήριξε το 8ο Schoolwave Festival, ένα από τα πιο επιτυχημένα μουσικά δρώμενα της νέας ελληνικής μουσικής.


Στο Schoolwave Festival, συμμετείχαν μαθητικά συγκροτήματα και παρακολούθησαν περισσότερα από 10.000 παιδιά από όλη την Ελλάδα.


Περισσότερα από 25 μαθητικά συγκροτήματα από την Ελλάδα και την Ευρώπη, με πάνω από 100 μαθητές που λατρεύουν τη μουσική, ανέβηκαν στη σκηνή παίζοντας όλα σχεδόν τα είδη: rock, metal, punk, jazz, reggae, ska, grunge κ.α. Και τις 3 μέρες του φεστιβάλ, χιλιάδες μαθητές τραγούδησαν και χόρεψαν σε ένα τεράστιο πάρτυ με schoolwave ρυθμούς. Μαζί τους ο Κωστής Μαραβέγιας, ο Γιάννης Χαρούλης και οι Planet of Zeus, που αποθεώθηκαν από το μαθητικό κοινό.


Το Schoolwave, εδώ και 8 χρόνια, έχει καθιερωθεί στη συνείδηση μικρών και μεγάλων, σαν ένα από τα πιο «φρέσκα» και πετυχημένα μουσικά δρώμενα της χώρας και έχει χαρακτηριστεί ως το φυτώριο της νέας ελληνικής μουσικής. Το CU στηρίζει και κινείται στους ρυθμούς του Schoolwave, προσφέροντας στους νέους τη δύναμη να επικοινωνούν και να εκφράζονται ελεύθερα με κάθε τρόπο. Στόχος του CU είναι ανταποκρίνεται στις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες τους και να στηρίζει ιδέες, πρωτοβουλίες και δρώμενα που δίνουν στους νέους, νέες προοπτικές και δυνατότητες έκφρασης, διασκέδασης και δημιουργίας.


Keywords
Τυχαία Θέματα