Report συντακτών: 3/12/2012

Wii U event, Wii U reviews, DotA 2, Darkfall και παρασκήνια.

Έριξα "πιστολιά" στο Report συντακτών της Παρασκευής και ο λόγος είναι προφανής. Προετοιμαζόμασταν για το Wii U Launch Event του Σαββάτου στο The Mall, το οποίο όπως είδατε και στο σχετικό

άρθρο στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία!

Ως GameWorld θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Γερμανό και την Nortec που στήριξαν αυτό το event, το οποίο ετοιμάσαμε κατόπιν πρωτοβουλίας μας. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω προσωπικά όλους τους συντάκτες που έδωσαν το παρόν, αλλά και όλους τους καλεσμένους που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Επίσης να θυμίσω ότι έχουμε συντάκτες και εκτός Αθήνας και συγκεκριμένα σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα, οι οποίοι δεν κατάφεραν να έρθουν. Κάποια στιγμή λοιπόν θα πρέπει να έχουμε παρουσία και στις υπόλοιπες πόλεις. Όσοι έχετε την διάθεση να συνεισφέρετε μπορείτε φυσικά να κάνετε αίτηση ένταξης στην συντακτική ομάδα.

Wii U Event
Στο GameWorld έχουμε μόνο ένα στόχο. Ότι κάνουμε θέλουμε να το κάνουμε καλά, είτε πρόκειται για review, είτε για την Community, είτε για ραδιοφωνική ή τηλεοπτική εκπομπή και φυσικά ακόμα περισσότερο για game event. Κι όταν λέμε event δεν εννοούμε "Βάζουμε μια κονσόλα να παίζει και πιάνουμε την κουβέντα". Η κάνεις ένα πραγματικό event και διασκεδάζει ο κόσμος ή δεν κάνεις τίποτα. Χρειάζεσαι stage, DJ, μικρόφωνο και φυσικά καλεσμένους. Ζητήσαμε λοιπόν από τον Γερμανό και την Nortec τον κατάλληλο εξοπλισμό και τα ανάλογα δώρα και πήραμε το feedback που έπρεπε. 2 κονσόλες Wii U Premium, 4 New Super Mario Bros. U και στην καβάτζα t-shirts Assassin's Creed 3 και αφίσες L.A. Noire. Όσοι ήρθατε το Σάββατο στο The Mall μας είπατε τα καλύτερα. Παίξατε, διασκεδάσατε, είδατε τους guests, κερδίσατε δωράκια, ε αυτό είναι event με την πλήρη σημασία της λέξης.

Αν αναλογιστούμε ότι η εκδήλωση ετοιμάστηκε κυριολεκτικά τελευταία στιγμή (ανακοινώθηκε την Τρίτη και οργανώθηκε την Τετάρτη) τότε μπορούμε να πούμε ότι φέραμε εις πέρας την αποστολή μας με απόλυτη επιτυχία. Γνωριστήκαμε από κοντά με παλιά και κυρίως νέα πρόσωπα, αφού είχαμε να στήσουμε event...από την προπέρσινη Athens Digital Week, παίξαμε, μιλήσαμε με τους καλεσμένους και μοιράσαμε άφθονα δώρα. Οκ sorry που δεν σύστησα τον Mikeius στους περισσότερους από εσάς, αλλά είναι λίγο αλλεργικός στις κάμερες, οπότε...καταλαβαίνετε τι εννοώ! Σημασία λοιπόν έχει σε τέτοια γεγονότα να βρισκόμαστε, να παίζουμε και να γνωριζόμαστε καλύτερα. Περάσαμε πολύ όμορφα κι ελπίζουμε το ίδιο κι εσείς.

Watch YouTube video

Game of the Year
Ο μεγαλύτερος online διαγωνισμός σπάει κάθε ρεκόρ και φέτος! Έχουμε παραλάβει μέχρι στιγμής πάνω από 350 συμμετοχές μέσα στις πρώτες 48 ώρες. Ποιοι θα κερδίσουν τις κονσόλες PlayStation 3 Super Slim και Xbox 360S, όπως επίσης και τα εκατοντάδες δώρα που κληρώνουμε; Κάντε κλικ εδώ για να ψηφίσετε και να δηλώσετε συμμετοχή! Στο γκάλοπ για το παιχνίδι της χρονιάς προηγείται μέχρι στιγμής το Assassin's Creed III.

Report συντακτών
Είμαι στην ευχάρισ

Keywords
Τυχαία Θέματα