Wii U Unboxing

Ανοίξαμε την νέα κονσόλα της Nintendo!

Ο Μάνος Γρυπάρης, ο Ορέστης Δούρβας κι ο Ορφέας Δούρβας παρέλαβαν πριν από λίγες ώρες την κονσόλα Wii U από την Nortec και σας παρουσιάζουν το παρακάτω unboxing.

Πρόκειται για την μεσαία έκδοση, τι Wii U Premium, με 32GB, μαύρο χρώμα και το παιχνίδι Nintendo

Land. Μαζί με το συγκεκριμένο πακέτο το οποίο κοστίζει 380 ευρώ, θα λάβετε δώρο και μια συνδρομή στο Nintendo Network. Όσοι βέβαια θέλετε μπορείτε να επιλέξετε τη φθηνή έκδοση των 320 ευρώ (με 8GB flash memory) ή την ακριβή έκδοση Wii U Premium των 420 ευρώ με ZombiU αντί Nintendo Land και το Wii U Pro Controller.

Watch YouTube video

Το Wii U κυκλοφορεί από σήμερα σε όλα τα καταστήματα! Επισκεφθείτε το κατάστημα Γερμανός στο The Mall για να παίξετε την κονσόλα στο επίσημο launch event της Nortec και του GameWorld που περιλαμβάνει party και special guests. Γνωρίστε τους συντάκτες του site, παίξτε μαζί τους κι ετοιμαστείτε για την μεγάλη κλήρωση ενός Wii U Premium, 4 New Super Mario Bros. U και 5 t-shirts!

Κάντε κλικ εδώ για να δηλώσετε συμμετοχή στο Facebook. Από τις 14:00 και μετά θα είμαστε όλοι εκεί!

Αν μένετε εκτός Αττικής και δεν μπορείτε να έρθετε τότε μην ανησυχείτε. Το GameWorld σας ετοιμάζει αναλυτικό review με όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Wii U, καθώς και reviews των New Super Mario Bros. U, Nintendo Land, αλλά και των υπόλοιπων σημαντικών games που συνοδεύουν την κονσόλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις GameWorld