PlayStation Store: 24/10/2012

The Unfinished Swan, Killzone HD και Medal of Honor: Warfighter.

Έχουμε μπει πια για τα καλά στο φθινόπωρο, αν και μόλις τις δυο τελευταίες μέρες ο υδράργυρος έχει επανέλθει σε λογικά για την εποχή επίπεδα. Όσον αφορά τα αγαπημένα μας video games επικρατεί ένας...οργασμός νέων κυκλοφοριών, αφού κάθε Παρασκευή φτάνουν στα ράφια των καταστημάτων σπουδαίοι τίτλοι. Την περασμένη εβδομάδα είχαμε το Doom

3: BFG Edition, ενώ μεθαύριο διατίθεται (στα καταστήματα και στο PSN) το νέο κεφάλαιο της δημοφιλούς σειράς FPS Medal of Honor.

Το εβδομαδιαίο update του PlayStation Store είναι για ακόμη μια φορά γεγονός και σας προσφέρει μια πλειάδα από ενδιαφέρουσες προτάσεις, οι οποίες θα ικανοποιήσουν όλα τα γούστα. Στο PS3, πέρα από το Medal of Honor: Warfighter ξεχωρίζει το Unfinished Swan. Πρόκειται για ένα ιδιόμορφο adventure οπτικής πρώτου προσώπου, στο οποίο θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα paint gun (όπλο που εκτοξεύει μπογιά) για να "ζωγραφίσετε" τον κόσμο του παιχνιδιού. Αξίζει επίσης ν' αναφερθούμε στο HD remake του πρώτου μέρους της σειράς Killzone που κυκλοφορεί και σε retail μορφή ως κομμάτι της συλλογής Killzone Trilogy.

Στο PlayStation Vita συναντάμε μια ακόμη σημαντική κυκλοφορία, καθώς από σήμερα διατίθεται στα "ψηφιακά" ράφια του PSN το Street Fighter X Tekken. Ο εν λόγω τίτλος κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάρτιο στο PS3 και στο Xbox 360 και τον Μάιο στα PC και αποτελεί ένα από τα καλύτερα fighting games της χρονιάς. Οι φίλοι των JRPG αξίζει να τσεκάρουν το Baroque στην στήλη PS2 Classics. Πρόκειται για ένα dungeon-crawler Action RPG με random generated επίπεδα, το οποίο κυκλοφόρησε το 2008 στο PS2, ενώ στην πορεία μεταφέρθηκε και στο Wii. Εν τω μεταξύ, από σήμερα διατίθεται και το Dark Souls: Artorias of the Abyss DLC. Ετοιμαστείτε λοιπόν για νέα ταξίδια στον σκοτεινό κόσμο του παιχνιδιού, καθώς το expansion αυτό προσφέρει αρκετά νέα bosses, καινούργια όπλα και αρκετές νέες τοποθεσίες για να εξερευνήσετε.

Δείτε αναλυτικά όλα τα νέα downloads του PlayStation Store:

PS3 Games
007 Legends: €69.99
Everyone Sing: €19.99
Killzone HD: €14.99
Medal of Honor: Warfighter: €69.99 (Διαθέσιμο στις 26/10)
Pure ChessHalloween Treat Bundle: €6.19
The Unfinished Swan: €12.99

PS3 Demos
Planets Under Attack

PS Vita Games
Pure ChessHalloween Treat Bundle: €6.19
Street Fighter X Tekken: €44.99
Super Monkey Ball: Banana Splitz: €34.99

PS2 Games
Baroque: €9.99
Disney G-Force: €9.99
Prince Caspian: €9.99

PS3 DLC
Agarest: Generations of War 2
1st Extra Costumes: €2.99
2nd Extra Character: €2.49
Add-On Dungeon 2 Graccea: Δωρεάν
Bonus Point Pack 3: €2.99
Bonus Point Pack 4: €4.49
Frensberge Specialty Pack 2: €1.49
Overtake Your Rival Pack 1: Δωρεάν
Priscilla Can Do It Pack: Δωρεάν
Right To The Blacksmith Pack: Δωρεάν
Right To The Blacksmith Pack 4: Δωρεάν
Shaldie Mail Order 1 Pack: €2.49

Assassin's

Keywords
Τυχαία Θέματα