League of Legends: Ο Kha'zix

Ο εκτελεστής του Κενού ψάχνει για το επόμενο θήραμά του.

O Κά'ζιξ αποτελεί την πιο πρόσφατη προσθήκη στο ρόστερ του League of Legends και μπορεί άνετα να διεκδικήσει την θέση του πιο τρομαχτικού champion.

Το υπόβαθρο
Είναι ένας ήρωας που λειτουργεί εξίσου καλά παντού, δηλαδή μπορεί να γίνει άνετα jungler αλλά και να κρατήσει μια lane μόνος του. Όσο για τους ρόλους του, κατατάσσεται στους attack damage assassins ενώ λόγω

της μεγάλης κινητικότητάς του και της αντοχής στα χτυπήματα, ο Kha'zix είναι ο υπέρτατος jungler. Επίσης αν παιχτεί κατάλληλα γίνεται πολύ καλός στα ganks.

Η ιστορία του Kha'zix ξεκινάει από τα δάση του Βάλοραν τα οποία είχε κατασπαράξει ώστε να τραφεί. Στο δρόμο του συνάντησε πολλά θηράματα αλλά πάντα αναζητούσε τα πιο ισχυρά ώστε να δυναμώσει και να εξελιχθεί. Μια μέρα, ενώ δεν το περίμενε, έγινε αυτός το θήραμα αφού ένας άγριος κυνηγός του επιτέθηκε. Πάλεψαν για πολλές ώρες και τελικά παραδόθηκαν και οι δύο καθώς κανένας δεν βγήκε νικητής. Αν σας θυμίζει κάτι αυτό, τότε έχετε δίκιο γιατί ο Κά'ζιξ είναι το πλάσμα που αφαίρεσε το μάτι του Ρένγκαρ. Ο Κά'ζιξ τώρα πια ψάχνει τον Ρένγκαρ αφού θεωρεί πως είναι ο μόνος αντάξιος αντίπαλος που του έχει απομείνει.

Οι ικανότητές του
Unseen Threat (Αόρατη Απειλή) -Passive Skill-: Γίνεται αόρατος και η επόμενη επίθεση προκαλεί παραπάνω ζημιά στους αντιπάλους.

Taste Their Fear (Η Μυρωδιά του Φόβου): Ο Kha'zix σημαδεύει παθητικά εχθρούς που έχουν απομονωθεί από τους κοντινούς συμμάχους. Με την εξέλιξη, Evolving Claws (Μεγέθυνση Νυχιών), η ικανότητα αυτή προκαλεί παραπάνω physical damage (σωματική ζημιά).

Void Spike (Καρφί του Κενού): Ο Kha'zix εκτοξεύει καρφιά που προκαλούν σωματική ζημιά σε όλους τους εχθρούς που βρίσκονται κοντά και ανατινάσσονται. Αν ο Kha'zix βρίσκεται στην ακτίνα της έκρηξης, θεραπεύεται. Με την εξέλιξη, Θήκες Καρφιών, ο Κά'ζιξ πετάει τρία καρφιά σε διάταξη κώνου τα οποία επιβραδύνουν τους εχθρούς και τους προκαλούνε σωματική ζημιά.

Leap (Άλμα): Ο Kha'zix κάνει άλμα σε μια περιοχή και προκαλεί ζημιά όταν προσγειωθεί. Με την εξέλιξη ,Φτερά, η εμβέλεια του άλματος αυξάνεται σημαντικά και σε περίπτωση που σκοτώσετε κάποιον ή βοηθήσετε στο να σκοτωθεί ενώ με το Άλμα, τότε ο χρόνος επαναφόρτισης μηδενίζεται.

Void Assault (Επίθεση του Κενού): Κάνει τον Kha'zix αόρατο για ένα δευτερόλεπτο και αυξάνει την ταχύτητα κίνησής του κατά 40%. Με την εξέλιξη, Ενεργό Καμουφλάζ, τότε η Εξέλιξη του κενού (το Ultimate Attack) μπορεί να χρησιμοποιηθεί τρεις φορές και να δέχεται μειωμένη ζημιά ενώ είναι αόρατος.

Watch YouTube video

Συμπεράσματα
Όπως φαίνεται από τις παραπάνω ικανότητες, ο Kha'zix είναι ένας champion που εξελίσσεται κατά την διάρκεια της μάχης, βγάζει φτερά, διαθέτει νύχια που μεγαλώνουν και γίνεται ολοένα και πιο δυνατός. Ξεκινάει απλά και ταπεινά αλλά στο τέλος του αγώνα μπορεί να γίνει ο πιο δυνατός χαρακτήρας της ομάδας. Από την εμπειρία μας μαζί του είδαμε ότι προκαλεί αρκετό physical damage ακόμα

Keywords
Τυχαία Θέματα