Guild Wars 2

Αφήστε την μαγεία να σας καθοδηγήσει στον κόσμο της Tyria.

Το πρώτο Guild Wars έκανε την εμφάνισή του τον Απρίλιο του 2005 κάνοντας την διαφορά και φέρνοντας νέα στοιχεία στο MMORPG. Μόλις λίγους μήνες πριν είχε κυκλοφορήσει το World of Warcraft της Blizzard, ένας τίτλος με τεράστια επιτυχία που

έφτασε στην κορυφή με 17.5 εκατομμύρια πωλήσεις και με τους μισούς από αυτούς τους χρήστες να είναι σήμερα ενεργοί συνδρομητές .Κατά τα λεγόμενα πολλών, όποιο MMORPG κι αν έβγαινε από εκείνη την περίοδο και μετά θα αποτύγχανε. Λίγοι όμως είχαν υπολογίσει το Guild Wars, το οποίο ακολουθώντας μη συνδρομητικό μοντέλο κατάφερε να «κλέψει» αρκετά εκατομμύρια χρηστών.

Το Guild Wars 2 είναι πια εδώ και παρόλο που το περιμέναμε αρκετά χρόνια, δεν μπορούμε να παραπονεθούμε, καθώς πραγματικά άξιζε η αναμονή του. Αποτελεί πλέον το «βαρύ πυροβολικό» της NCsoft και παρόλο που είχαμε την τύχη να το παίξουμε στις μεγάλες εκθέσεις και στα μέχρι τώρα beta σαββατοκύριακά του, τίποτα δεν συγκρίνεται με την τελική μορφή του. Αυτό άλλωστε φάνηκε και από την απήχηση που είχε στο κοινό, με τις πωλήσεις του να ξεπερνάνε το ένα εκατομμύριο από τις πρώτες κιόλας ημέρες.


Σε μια εποχή όπου κυριαρχεί η στροφή προς το free-to-play μοντέλο και που τα συνδρομητικά MMORPG καταρρέουν το ένα μετά το άλλο (το WoW είναι ίσως το μόνο που στέκεται όρθιο), η NCsoft έχει μια σοβαρή πρόταση. Με την τιμή του Guild Wars 2 να κυμαίνεται στα 52-55 ευρώ, δηλαδή στο κόστος ενός σύγχρονου PC game, οι υποχρεώσεις σας τελειώνουν εκεί. Η αδιαμφισβήτητη ποιότητα της ArenaNet θα σας δώσει ένα προσεγμένο προϊόν, το οποίο δεν απαιτεί καμία περαιτέρω συνδρομή. Σας ακούγεται δελεαστικό; Ας το δούμε με μια πιο αναλυτική ματιά.

Η ιστορία θα αλλάξει από τους εκλεκτούς
Στην χώρα της Tyria επικρατεί χάος, υπάρχουν αιώνιες κόντρες και νέες φυλές εμφανίζονται αλλάζοντας τα δεδομένα του χάρτη. Οι δράκοι έχουν ξυπνήσει με μοναδικό σκοπό να φέρουνε το κακό και το κάνουν αυτό διαφθείροντας τους ανθρώπους και προκαλώντας τους κόντρες. Οι Sylvari είναι μια νέα φυλή που εμφανίστηκε στον κόσμο πριν από 25 χρόνια και που δεν έχει επηρεαστεί από το ήδη φορτισμένο κλίμα, ενώ οι Asura, τα πανέξυπνα τεχνολογικά πλάσματα της Tyria, φέρνουν νέες τεχνολογίες που αποδεικνύονται σωτήριες στους δύσκολους καιρούς.

Ικανοί για να πολεμήσουνε αυτήν την κατάσταση είναι μόνο οι ήρωες από την ομάδα Destiny's Edge, την αρχαία «παρέα» που νίκησε τους δράκους και κατάφερε να εξολοθρεύσει το μίσος μεταξύ των φυλών. Σκοπός σας είναι να προσεγγίσετε τα πρώην μέλη της Destiny's Edge, ώστε να πολεμήσουνε και να σκοτώσουνε τον Zhaitan, τον γηραιότερο δράκο που απειλεί την ακεραιότητα του κόσμου.

Τα πρώτα σας βήματα στην Tyria
Καθώς είστε έτοιμοι να εισβάλετε στον κόσμο της Tyria, καλείστε να διαλέξετε έναν server της αρέσκειάς σας ο ποίος θα είναι ο μόνιμός σας. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτική στην επιλογή σας, καθώς αν αργότερα αλλάξετε γνώμη θα πρέπει

Keywords
Τυχαία Θέματα