Persona 4: Golden

Διαθέσιμο και στην Ευρώπη μέσα στο 2013.

Πριν από μερικές μέρες η NIS America ανακοίνωσε ότι πρόκειται να μεταφέρει το remake του τέταρτου μέρους της σειράς Shin Megami Tensei: Persona και από τα μέρη μας. To Persona 4: Golden αποτελεί τον πιο εμπορικά επιτυχημένο τίτλο του PS Vita στην Ιαπωνία έχοντας πουλήσει περισσότερα από 200.000 αντίτυπα. Την έκδοσή

του για την Αμερική έχει αναλάβει η Atlus, με την κυκλοφορία να έχει προγραμματιστεί για τις 20 Νοεμβρίου. Όσοι από εσάς δεν μπορείτε να περιμένετε μέχρι το 2013 για να αποκτήσετε το παιχνίδι, μπορείτε να προμηθευτείτε την αμερικανική έκδοση, η οποία είναι region-free.

Watch YouTube video

To Persona 4: Golden έχει αρκετά νέα χαρακτηριστικά σε σχέση με την πρωτότυπη έκδοση που είχε κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2009 για το PS2. Καταρχήν θα μπορείτε να εξερευνήσετε την πόλη της Inaba ακόμα και τις βραδυνές ώρες και παράλληλα να εργαστείτε σε διάφορες νυχτερινές δουλειές. Επιπλέον, έχουν προστεθεί δύο επιπλέον επίπεδα δυσκολίας, το Very Easy και το Very Hard. Αυτή τη φορά θα υπάρχει η δυνατότητα να κάνετε skip τα cutscenes και τους διάλογους, όποτε όσοι από εσάς είχατε παίξει την πρωτότυπη έκδοση δεν θα χρειαστεί να τους παρακολουθήσετε ξανά. Εν τω μεταξύ, οι χρόνοι φόρτωσης έχουν μειωθεί σημαντικά και υπάρχουν νέα είδη ψαριών για να αλιεύσετε στο fishing minigame.

To Persona 4: Golden θα κυκλοφορήσει το 2013 για το PlayStation Vita.

Keywords
Τυχαία Θέματα