RIM, Νέα χαρακτηριστικά για το BlackBerry 10

Goodbyte

Η RIM που είναι η μεγάλη χαμένη από τη μάχη των smartphones προσπαθεί να επιστρέψει με τα BlackBerry 10, για τα οποία μίλησε στο BlackBerry Jam το οποίο είναι event για developers της πλατφόρμας του BlackBerry.

Πιο συγκεκριμένα

τα νέα χαρακτηριστικά είναι ένας νέος τρόπος να βλέπεις τις εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο και ένα μέρος για όλα τα μηνύματα και ειδοποιήσεις από Social Networks.

Ο νέος τρόπος παρουσίασης των εφαρμογών δείχνει τις εφαρμογές που τρέχουν, αλλά είναι ελαχιστοποιημένες σε ένα ξεχωριστό panel και μπορούν να εμφανιστούν μέχρι το πολύ 8 εφαρμογές. Όταν λοιπόν είναι ελαχιστοποιημένες μπορούν σε εκείνο το panel να δείχνουν live data, ενώ οι προγραμματιστές μπορούν να έχουν πλήρη έλεγχο πάνω στα Active Frames όπως ονομάστηκαν.

To ΒlackBerry Hub είναι το ενοποιημένο inbox για όλα τα μηνύματα και ενημερώσεις από Social Networks, κάτι παρόμοιο με αυτό που έχει παρουσιάσει ήδη η Microsoft, εκεί ο χρήστης λαμβάνει τις ενημερώσεις του και τα μηνύματα του, είτε τα emails του και φυσικά μπορεί να αλληλεπιδράσει με αυτά. Το BlackBerry Hub τρέχει πάντα κάτω από την εφαρμογή που τρέχετε και έτσι με ένα Swipe της οθόνης μπορείτε να δείτε τι μηνύματα σας ήρθαν.

Τέλος το αναβαθμισμένο BlackBerry App World θα πουλάει και αυτό όπως και οι ανταγωνιστές του, Apple App Store και Google Play Store, ταινίες, βιβλία και μουσική. Όπως φαίνεται η RIM και ο νέος CEO θέλουν για τα καλά να μπούνε στη ζωή μας και είναι σε πολύ καλό δρόμο. Αναμένουμε να δούμε συσκευές με BlackBerry 10 OS για να παίξουμε μαζί τους, εσείς;

Το παρόν άρθρο RIM, Νέα χαρακτηριστικά για το BlackBerry 10 αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Goodbyte.

Keywords
Τυχαία Θέματα