PS4 και Xbox με άφθονα free-to-play games

Διαβάστε τις δηλώσεις του Mark Rein σχετικά με τις νέες κονσόλες.

Σύμφωνα με τον διευθύνων σύμβουλο της Epic Games, Mark Rein, η Sony και η Microsoft έχουν επισημάνει σε έναν αριθμό από developers ότι οι κονσόλες επόμενης γενιάς θα έχουν πολλά free-to-play games. Στο Game Horizon conference ο Rein είπε ότι το

PS4 και το Xbox θα ακολουθήσουν το μοντέλο αγοράς που υπάρχει αυτή την στιγμή στα smartphones. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Οι κονσόλες της επόμενης γενιάς θα βασίζονται πάνω στο free-to-play μοντέλο και στο business model τύπου IAP. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε η Sony και η Microsoft θα κινηθούν προς αυτή τη κατεύθυνση».

Επίσης ο Rein εξέφρασε την γνωμη του για το πως η Sony και η Microsoft μπορούν να διδαχτούν πολλά από την Google και την Apple σχετικά με την δημιουργία επιτυχημένων free-to-play τίτλων. Συνέχισε λέγοντας: «Πιστεύω πως θα δείτε ότι οι νέες κονσόλες τα κάνουν όλα πιο εύκολα. Το επόμενο μεγάλο βήμα θα είναι να φτιάξουν το interface τους. Μπορούν να βελτιώσουν το Xbox Live και τις δυνατότητες του media center. Επίσης θα πρέπει τα παιχνίδια σας να κατεβαίνουν με την βοήθεια του cloud gaming, να κάνετε sign in και να παίζετε σε οποιαδήποτε συσκευή Xbox θελήσετε».

Πέρα από την δήλωση του Mark Rein, ο Yoshida της Sony είπε στο Game Informer: «Αυτή τη περίοδο δουλεύουμε πάνω σε ένα free-to-play τίτλο που δεν έχουμε ανακοινώσει ακόμα. Δεν έχουμε συνδρομητικά games μέχρι στιγμής, αλλά δεν θα αποκλείσουμε κανένα μοντέλο παιχνιδιού. Έχουμε σκοπό να αυξήσουμε τις επενδύσεις στην ψηφιακή πλευρά του gaming όπως κάναμε με το The Journey αλλά και με το να προσθέσουμε DLC και άλλο περιερχόμενο μετά το launch των τίτλων».

Keywords
Τυχαία Θέματα