Samsung SideSync, Κάντε το κινητό επέκταση του desktop σας!

19:44 9/5/2013 - Πηγή: GoodByte

Goodbyte

Μπορεί το Samsung Galaxy S4 να ανακοινώθηκε μαζί με δεκάδες software χαρακτηριστικά, αλλά η Sammy φροντίζει καθημερινά να το εμπλουτίζει με ακόμα περισσότερες ικανότητες. Το SideSync είναι ίσως η σημαντικότερων εξ΄ αυτών, καθώς καταφέρνει να κάνει το κινητό σας επέκταση του desktop PC σας.

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα με τα σημερινά smartphones,

είναι η διασύνδεση με το κύριο υπολογιστή του εκάστοτε χρήστη. Η Samsung προσπαθεί να δώσει τη λύση μια για πάντα με το SideSynce, το οποίο εκτός από τον παραδοσιακό συγχρονισμό, προσφέρει αρκετά έξτρα χαρακτηριστικά που θα “αγαπηθούν”.

Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πληκτρολόγιο του υπολογιστή σας και να γράφετε στο κινητό σας, κάνοντας ουσιαστικά επέκταση του desktop στην οθόνη του κινητού. Αν μάλιστα προβάλλετε την οθόνη του κινητού στο PC σας, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις εφαρμογές του κινητού σας σας να έτρεχαν στα Windows (μια πολύ καλή λύση για εφαρμογές όπως το WhatsApp).

Δείτε το παρακάτω βίντεο για να καταλάβετε πλήρως τι καινούργιο φέρνει το SideSync, με το μόνο έξτρα που θα θέλαμε να είναι η σύνδεση και μέσω WiFi. Η εφαρμογή θα είναι συμβατοί με τα περισσότερα Samsung Android smartphones, ενώ το Windows κομμάτι της θα έρχεται προεγκατεστημένο με τα Samsung laptops.

Keywords
Τυχαία Θέματα