PS4 και Xbox One: Όταν το streaming απαιτεί συνδρομή

Η Microsoft θα ζητάει συνδρομή Xbox Live Gold αλλά η Sony δεν θα απαιτεί PS Plus.

Ως γνωστόν, το live streaming είναι μια ελαφρώς περίπλοκη διαδικασία για τους PC Gamers, αφού απαιτεί πολλά στάδια και εξοπλισμό έως ότου

ένα βίντεο καταγραφεί σωστά και ανέβει στο YouTube. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για video game κονσόλας που χρειάζεται και την κατάλληλη Live Gamer Card.

Με τις κονσόλες PlayStation 4 και Xbox One η διαδικασία αυτή θα γίνεται με το πάτημα ενός κουμπιού. Θα απαιτείται όμως κάποια συνδρομή για την υπηρεσία αυτή; Η Microsoft θα ζητάει Xbox Live Gold συνδρομή, αλλά η Sony απ' ότι φαίνεται όχι! Αυτό τουλάχιστον είπε πριν από λίγη ώρα στο Twitter του ο Shuhei Yoshida, πρόεδρος της Sony Worldwide Studios.

Από τη μία λοιπόν η Sony θα χρεώσει για πρώτη φορά το multiplayer mode με την έλευση του PlayStation 4 κι από την άλλη υπάρχει κι αυτό το θετικό, ότι θα διαθέσει περισσότερες δωρεάν υπηρεσίες και free-to-play games σε σύγκριση με την Microsoft. Το μόνο που μένει επίσης να δούμε είναι το αν θα λειτουργήσει ομαλά το Live streaming και στις δύο κονσόλες, αφού θα δοκιμάζεται για πρώτη φορά από αμφότερες τις δύο εταιρείες.

Για την παραπάνω είδηση μας ενημέρωσε ο αναγνώστης Δημητρης Αϊδης και τον ευχαριστούμε. Αν θέλετε να μας στείλετε κι εσείς μια είδηση που εντοπίσατε απλά στείλτε το email σας στο [email protected] ή δώστε το link σας στο σχετικό topic ειδήσεων στο forum του GameWorld.

Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα