HTC M7, Πρώτο render και μερικά τεχνικά χαρακτηριστικά

Goodbyte

Η ομάδα evleaks που έχει αρκετές επιτυχής διαρροές στο παρελθόν σήμερα έδωσε στην δημοσιότητα ένα πρώτο render από τη νέα ναυαρχίδα της Ταϊβανέζικης εταιρίας και μπορούμε να πούμε πως μοιάζει αρκετά με ένα iPhone 5.

To render έχει ως πηγή ένα video που δείχνει στους χρήστες πως θα κάνουν την εισαγωγή της SIM κάρτας στο HTC M7.

Φυσικά από το render λείπουν σχεδιαστικές λεπτομέρειες όπως το branding της HTC, το περιθώριο γύρω από την οθόνη κτλπ, οπότε πρέπει να περιμένουμε μέχρι την παρουσίαση της HTC τον Φεβρουάριο στην MWC για να δούμε το πραγματικό design της νέας ναυαρχίδας.

Όσον αναφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, η οθόνη του M7 φημολογείται πως είναι 4.7 ιντσών ανάλυσης Full HD (1920×1080 pixels, ~469 PPI), τετραπύρηνος επεξεργαστής Snapdragon χρονισμένος στα 1.7 GHz, 2GB μνήμης RAM για τους απαιτητικούς του multitasking, 32GB ενσωματωμένη μνήμη καθώς κατά πάσα πιθανότητα δεν θα δέχεται μνήμες microSD όπως και το One X.

Επιπλέον υπάρχει υποστήριξη δικτύων 4ης γενιάς LTE, WiFi a/b/g/n/ac, 13 Megapixel κάμερα f/2.0 με δυνατότητα καταγραφής 1080p video, μπροστινή κάμερα 2 Megapixel με ίδια δυνατότητα καταγραφής video, μπαταρία 2300mAh και τιμή κοντά στα 700 δολάρια. Τέλος πληροφορίες αναφέρουν πως θα έχει και θύρα υπερύθρων, τώρα το λόγο ακόμα δεν τον γνωρίζουμε ελπίζουμε να το μάθουμε σε μερικές ημέρες από τώρα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την εικόνα αλλαγμένη ώστε να θυμίζει περισσότερο ένα HTC smartphone.

Όντας διαρροή το design μπορεί να είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που θα παρουσιάσει η HTC στην MWC, το μεταφέρουμε με επιφύλαξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα