Oculus Rift: Προσθήκη εξωτερικής κάμερας

Παίξτε πιο ρεαλιστικά από ποτέ.

Όλοι μας γνωρίζουμε το Oculus Rift, το αξεσουάρ που κάνει το virtual reality στα games πραγματικότητα και έχουμε δει βίντεο που μας δίνουν μια ιδέα για το πώς μοιάζει πάνω κάτω. Σήμερα όμως στην CES 2014, η Οculus VR. μας παρουσίασε μια βελτιωμένη έκδοση του Rift η οποία περιλάμβανε OLED πάνελ και εξωτερική κάμερα. Εκτός από αυτά, το νέο μοντέλο υποτίθεται ότι έχει καλύτερη ανταπόκριση

στις απότομες κινήσεις.

Η εξωτερική κάμερα είναι άλλο ένα κομμάτι hardware το οποίο θα πωλείται μαζί με το Rift και όχι ξεχωριστά. Χάρις στην κάμερα, θα μπορείτε να κουνάτε περισσότερο το κεφάλι σας και να βλέπετε τα αντικείμενα μπροστά σας από πιο ευρεία γωνία. Επίσης θα είναι ακόμα πιο διασκεδαστικό να παίζετε stealth games με τα γυαλιά Rift μιας και χάρις στις νέες δυνατότητές του, το να σκύβετε για να δείτε τι συμβαίνει πίσω από μια πόρτα ή ένα κάνετε reach για να δείξετε έξω από ένα παράθυρο με προσοχή γίνεται ακόμα πιο εύκολο.

Το νέο μοντέλο έχει καλύτερη απόκριση και μικρότερο θόλωμα κατά τη διάρκεια της μάχης. Έτσι, επιτρέπει απότομες κινήσεις χωρίς να ζαλίζει όπως πριν, με αποτέλεσμα να χάνετε τους στόχους. Τέλος, μια ακόμα προσθήκη είναι αυτή του OLED panel που βελτιώνει κατά πολύ τα χρώματα του παιχνιδιού και αποτελεί αναβαθμισμένη τεχνολογία σε σύγκριση με τις οθόνες LCD. Παρόλα αυτά, η εταιρία Oculus αρνήθηκε να δώσει λεπτομέρειες για την ανάλυση που θα δούμε μέσω του Rift.

Keywords
Τυχαία Θέματα