PlayStation 4: 4.2 εκατομμύρια πωλήσεις!

Η Sony περνάει στην πρώτη θέση!

Το PlayStation 4 είναι η πρώτη σε πωλήσεις κονσόλα της όγδοης γενιάς με 4.2 εκατομμύρια πωλήσεις να έχουν καταγραφεί έως τις 28 Δεκεμβρίου 2013! Ο αριθμός αυτός κατά πάσα πιθανότητα θα έχει μεγαλώσει ακόμη περισσότερο μέχρι και σήμερα.

Όπως όλα δείχνουν, ο στόχος των 5 εκατομμυρίων πωλήσεων του PS4 έως τον Μάρτιο του 2014 όπου και λήγει το οικονομικό

έτος της Sony, φαίνεται ότι θα επιτευχθεί εύκολα. Πάνω από ένα εκατομμύριο κονσόλες πωλήθηκαν την πρώτη ημέρα. Όσο για τις πωλήσεις, 9.7 εκατομμύρια games αγοράστηκαν κατά την εορταστική περίοδο, κάτι που αφορά τόσο retail αγορές όσο και online.

"Η δυναμική του PS4 δυναμώνει και είμαστε ικανοποιημένοι που οι gamers σε όλο τον κόσμο απολαμβάνουν μια απίστευτα συναρπαστική εμπειρία παιχνιδιού μαζί με τις social δυνατότητες και την ψηφιακή διασκέδαση που προσφέρει το δίκτυό μας" δήλωσε ο Andrew House, πρόεδρος της Sony Computer Entertainment και πρόσθεσε: "Μετά από ένα εκπληκτικό λανσάρισμα σκοπεύουμε να φέρουμε περισσότερα games, συνεχίζοντας να εξερευνούμε την υπολογιστική ισχύ που μπορεί να παράγει το PS4, παράλληλα με νέες υπηρεσίες, όπως το PlayStation Now το 2014.

Στα δύο αντίπαλα στρατόπεδα, η Nintendo έχει πουλήσει 4.3 εκατομμύρια Wii U έως τις 30 Νοεμβρίου (μέσα σε έναν ολόκληρο χρόνο), αριθμός ο οποίος αναμένεται να ξεπεραστεί από την Sony. Η Microsoft ανακοίνωσε 3 εκατομμύρια πωλήσεις έως τις 31 Δεκεμβρίου και προβλέπεται να περάσει στη δεύτερη θέση.

Keywords
Τυχαία Θέματα