Nvidia GeForce GTX Titan

Κάρτα γραφικών με 6GB RAM και κόστος...κοντά στα 1.000 ευρώ!

Η Nvidia παρουσιάζει την GeForce GTX Titan, μία...τιτάνια κάρτα που απευθύνεται σε "χοντρά" πορτοφόλια, τουλάχιστον για τους πρώτους μήνες κυκλοφορίας της!

Διαθέτει 6GB RAM DDR5, συμβατότητα με όλα τα λειτουργικά συστήματα Windows

(από τα XP κι έπειτα) και μέγιστη ψηφιακή ανάλυση 4096x2160. Συν τις άλλοις, θα απαιτήσει ένα τροφοδοτικό τουλάχιστον 600W, καθώς τα 250W τα θέλει για την πάρτη της!

{youtube}0_xgeOZrnJI|400|300{/youtube}

Η αρχιτεκτονική της κάρτας γραφικών GTX Titan είναι μοναδική, καθώς οι διεργασίες που πραγματοποιεί με κάθε τσιπ της, στην GTX 690 απαιτούν δύο τσιπ. Όσοι διαθέτετε υπερυπολογιστές...σαν αυτούς της NASA, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μέχρι τρεις GTX Titan σε ένα μηχάνημα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η κάρτα εγγυάται μηδενική πτώση στα FPS.

Η κατασκευή της είναι ιδιαίτερα ακριβή, καθώς αποτελείται από χυτό αλουμίνιο και υγρό κράμα μαγνησίου. Πως να μην είναι άλλωστε όταν το αρχικό της κόστος θα ανέρχεται στα 950 ευρώ. Λεφτά...υπάρχουν.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε αναλυτικά όλες τις προδιαγραφές της. Σύμφωνα με διάφορα online shops, η Titan θα διατεθεί στην αγορά από τις 24 Φεβρουαρίου κι έπειτα, σε περιορισμένη ποσότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα