Metal Gear Solid V: Ground Zeroes: Αποστολή με τον Raiden

Αποκλειστικά στις κονσόλες της Microsoft. Κυκλοφορεί τον Μάρτιο του 2014.

Είναι γεγονός πως αρκετοί κάτοχοι κονσολών της Microsoft στεναχωρήθηκαν από την ανακοίνωση κυκλοφορίας της Deja Vu Mission για το Metal Gear Solid V: Ground Zeroes, η οποία θα διατεθεί αποκλειστικά στο PS4 και στο PS3,

όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο άρθρο μας. Εντούτοις, όπως ανακοινώθηκε σήμερα στις κονσόλες της Microsoft θα υπάρχει επίσης αποκλειστικό περιεχόμενο και συγκεκριμένα η αποστολή Jamais Vu, η οποία θα λαμβάνει χώρα στον πρόλογο του Metal Gear Solid V, ενώ κατά την διάρκειά της θα αναλαμβάνετε τον έλεγχο του cyborg ninja Raiden, από το πρόσφατο Metal Gear Rising: Revengeance.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ:

{youtube}D-afMxILwxM|500|300{/youtube}

Όπως είδαμε στο βίντεο το σενάριο της συγκεκριμένης αποστολής έχει σαφείς ομοιότητες με την ταινία Body Snatchers, η οποία κυκλοφόρησε το 1993. Στην ταινία αυτή οι εξωγήινοι είχαν απαγάγει διάφορους στρατιωτικούς από μία βάση και στην συνέχεια τους αντικαθιστούσαν με κλώνους τους. Στην προκειμένη περίπτωση πάντως ο Raiden δεν έχει ανθρώπινο σώμα και γι' αυτό αποτελεί τον κατάλληλο στρατιώτη για να φέρει εις πέρας αυτή την δύσκολη αποστολή. Παρόλα αυτά το πιο ενδιαφέρον στοιχείο που προκύπτει από το τρέιλερ είναι το Metal Gear Solid V: Ground Zeroes θα κυκλοφορήσει τον προσεχή Μάρτιο.

Το Metal Gear Solid V: Ground Zeroes θα κυκλοφορήσει στις 18 Μαρτίου για PS4, PS3, Xbox One και Xbox 360.

Keywords
Τυχαία Θέματα