Metal Gear Rising: Revengeance Νέο τρέιλερ

Η Konami μας συστήνει τέσσερις αντιπάλους του Raiden.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου μέλους της σειράς Metal Gear Solid πλησιάζει ολοένα και περισσότερο και η Konami έδωσε στη δημοσιότητα ένα ακόμη τρέιλερ για το επερχόμενο Metal Gear Rising: Revengeance.

Όπως ήδη γνωρίζετε από το preview του GameWorld, το spin-off το οποίο αναπτύσσει η ιαπωνική προγραμματιστική εταιρεία

Platinum Games, έχει καθαρά Action προσανατολισμό και σας δίνει τον έλεγχο του cyborg-ninja Raiden. Το βασικό όπλο του πρωταγωνιστή Raiden είναι ένα σπαθί katana, ενώ παράλληλα μπορεί να χρησιμοποιεί στιλέτο, χειροβομβίδες και έναν εκτοξευτή ρουκετών.

Το νέο τρέιλερ έρχεται να μας συστήσει τρεις αντιπάλους του Raiden μέσα από πλάνα με μονομαχίες. Πρώτα παρουσιάζεται η Mistral με τα πολλά μηχανικά χέρια. Δεύτερος στη σειρά έρχεται ο Monsoon, ο άνδρας με το σώμα το οποίο αποτελείται από αποσπώμενα τμήματα. Το βίντεο θα σας δώσει μία πρώτη γεύση για το πως αμύνεται ο συγκεκριμένος χαρακτήρας από τις κοφτερές επιθέσεις του Raiden. Ο τρίτος της παρέας ακούει στο όνομα Sundowner. Πρόκειται για έναν ογκώδη τύπο που χειρίζεται δύο ιδιαιτέρα κοφτερές λεπίδες με το ένα χέρι ενώ έχει τη δυνατότητα να πλήξει τον αντίπαλο με σωλήνες (θα μπορούσε να είναι οι καμινάδες της Χαλυβουργικής από μόνος του!) Ο Sundowner αμύνεται με κάποια αντικείμενα τα οποία θυμίζουν ψηστιέρες ή φωτοβολταϊκά. Στα τελευταία δευτερόλεπτα του τρέιλερ θα γνωρίσετε (φευγαλέα μέσα από cutscenes) και τον Samuel.

{youtube}pdhZGOCY3Qg|400|300{/youtube}

Η προτίμηση του Kojima
Ο Hideo Kojima, δημιουργός της σειράς Metal Gear Solid, δήλωσε πως θα ήθελε να δει έναν άλλο cyborg-ninja στη θέση του βασικού χαρακτήρα του Metal Gear Rising: Revengeance. «Αντί για τον Raiden θα προτιμούσα τον Frank Jaegar ή αλλιώς Gray Fox. Αν επιλέγαμε τελικά αυτόν τον χαρακτήρα θα έπρεπε να γράψω το σενάριο και να αφοσιωθώ πραγματικά στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Επιθυμώ να αφήσω το game development στη νεότερη γενιά της ομάδας μου, κάτι που προσπαθώ να εφαρμόσω εδώ και αρκετό καιρό. Παλιότερα, σε άλλα games, δε θα μπορούσα ποτέ να αφήσω όλη την ευθύνη πάνω τους, αλλά όσον αφορά στο Revengeance, οι συνεργάτες μου έχουν τον πλήρη έλεγχο. Είμαι πολύ ευτυχισμένος με την πρόοδο της ομάδας μου και με το ότι κατάφερε να δημιουργήσει ένα εξαιρετικό παιχνίδι» δηλώνει ο ιάπωνας game designer.

Ο Gray Fox, παλιός γνώριμος του Solid Snake, δε θα είναι τελικά ο πρωταγωνιστής του Metal Gear Rising: Revengeance, αλλά πρόκειται να διατεθεί ένα DLC skin του χαρακτήρα. Μπορείτε να δείτε περί τίνος πρόκειται στο τρέιλερ που ακολουθεί:

{youtube}Dk29WtFyJ6s|400|300{/youtube}

Ο Hideo Kojima δεν ασχολείται με τη ανάπτυξη του Metal Gear Rising: Revengeance, που αποτελεί άλλωστε spin-off της σειράς, αλλά εργάζεται πυρετωδώς πάνω στο Metal Gear Solid: Ground Zeroes, το οποίο η Konami θέλει να προωθήσει ως το επόμενο επίσημο δημιούργημά του (σε αντίθεση με το Revengeance) δίνοντάς του ιδιαίτερη βαρύτητα. Ο -παρά κάτι μήνες- 50χρονος σχεδιαστής δεν παρέλειψε επίσης να εκφράσει τη γνώμη του και για το τρέιλερ του The Phantom Pain, που φήμες το θέλουν να είναι το Metal Gear Solid 5. «Μου άρεσε. Ήταν πολύ όμορφο αισθητικά. Τα εφέ φωτισμού δείχνουν πολύ καλά» πρόσθεσε.

Το Metal Gear Rising: Revengeance πρόκειται να κυκλοφορήσει για PS3 και Xbox 360 στις 22 Φεβρουαρίου. Στις 23 Ιανουαρίου θα μπορέσετε να κατεβάσετε το demo του στο PSN και το Xbox Live αντίστοιχα ώστε να πάρετε μια πρώτη γεύση. Θα περιλαμβάνει τρία stages.

Διαβάστε το preview του Metal Gear Rising: Revengeance από τον Παντελή Δασκαλέλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα