Mass Effect 3: Έκδοση για Wii U

Μέσα στο καλοκαίρι κυκλοφορεί και το Leviathan DLC.

Η ΕΑ επέλεξε το Summer Showcase event για να παρουσιάσει επίσημα στο κοινό τη νέα έκδοση του δημοφιλούς Action RPG για το Wii U.

Η κυκλοφορία του παιχνιδιού είχε ανακοινωθεί στη φετινή E3, αλλά τότε δεν είχαν γίνει γνωστές περαιτέρω λεπτομέρειες. Το Mass Effect 3 θ' αποτελέσει έναν από τους launch τίτλους του διαδόχου του Wii (το Wii U αναμένεται να κυκλοφορήσει στο τέλος του χρόνου) και πρόκειται για τον πρώτο τίτλο της σειράς σε κονσόλα της Nintendo.

Βέβαια, είναι λογικό να υπάρχουν κάποιες ανησυχίες σχετικά με το κατά πόσο η έκδοση αυτή θα είναι ισάξια με τις αντίστοιχες για PC, PS3 και Xbox 360 από τεχνικής πλευράς, λόγω του υποδεέστερου hardware του Wii U. Εντούτοις, τα πρώτα screenshots είναι αρκετά καθησυχαστικά.

Το ιδιόμορφο χειριστήριο της νέας κονσόλας της Nintendo θα προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία, καθώς θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την οθόνη αφής του για να δίνετε εντολές στα μελή της ομάδας σας χωρίς να χρειαστεί να καταφύγετε στο παραδοσιακό ability wheel. Με τον τρόπο αυτό η ροή της μάχης θα είναι αδιάκοπη, ενώ παράλληλα στην οθόνη του GamePad θ' απεικονίζεται ένα λεπτομερέστατο mini-map που θα σας υποδεικνύει ανά πάσα στιγμή την θέση του Shepard, των συμμάχων του και των εχθρών σας.

Επιπλέον, η έκδοση για Wii U θα συνοδεύεται από ένα interactive comic που θα απευθύνεται στους νέους παίχτες, με σκοπό να τους εξοικειώσει με τα γεγονότα των δύο προηγουμένων παιχνιδιών. Κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και στο παρελθόν με το comic Mass Effect 2: Genesis στο PS3 που εξιστορούσε τα γεγονότα του προκατόχου του. Να προσθέσουμε ότι η νέα έκδοση θα περιλαμβάνει αρκετά από τα DLC που έχουν κυκλοφορήσει ως τώρα (άγνωστο ακόμα ποια θα είναι αυτά), αλλά και το Extended Cut.

Leviathan DLC
Στην BioWare φαίνεται ότι επικρατεί εργασιακός “οργασμός” αφού στο τέλος του καλοκαιριού θα κυκλοφορήσει ένα ακόμα add-on για το Mass Effect 3, το Leviathan DLC για το οποίο σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο άρθρο μας. Ο Leviathan ανήκει στην φυλή των Reapers, παρόλα αυτά έχει αποστατήσει και ο Commander Shepard θα πρέπει να τον εντοπίσει πριν τον εξοντώσουν οι υπόλοιποι Reapers.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο blog της BioWare, η νέα περιπέτεια του διοικητή του Normandy θα σας δώσει ακόμα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την σκοτεινή ιστορία των Reapers. Επιπλέον, θα σας δίνει πρόσβαση σε νέες περιοχές στο Citadel, θα εισάγει νέους χαρακτήρες και δύο καινούργια όπλα, το ΑΤ-12 Raider Shotgun και το M-55 Argus Assault Rifle. Το DLC θα κοστίζει 10$ στο PC, PS3 και 800 Microsoft Points στο Xbox 360. Αξίζει ν' αναφέρουμε ότι στις 7 Αυγούστου κυκλοφορεί και το Firefight weapons pack που θα περιέχει αρκετά νέα όπλα.

Παρακολουθήστε το video review του GameWorld για το Mass Effect 3 κάνοντας κλικ εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα