PlayStation Plus Update: 01/08/2012

Dead Space 2 και Rock of Ages.

Η Sony προσφέρει δύο ακόμα δωρεάν τίτλους στους συνδρομητές της υπηρεσίας PlayStation Plus. Πρόκειται για τo εξαιρετικό Dead Space 2, που κατέλαβε πρόσφατα την τρίτη θέση στο Top 10 της στήλης Best Of με τα καλύτερα

horror παιχνίδια και το αρκετά ενδιαφέρον Rock of Ages της Atlus. Επίσης, παρέχεται σημαντική έκπτωση στα DLC του Dead Space 2.

Στο τρομακτικό δημιούργημα της Visceral Games αναλαμβάνετε τον ρόλο του μηχανικού Isaac Clarke και θα πρέπει για άλλη μια φορά ν' αντιμετωπίσετε τις ορδές των Necromorphs. Ο απαράμιλλος τεχνικός τομέας, το εκρηκτικό gameplay και οι αμέτρητες στιγμές έντασης και αγωνίας αποτελούν τα στοιχεία που κάνουν αυτή την κυκλοφορία να ξεχωρίζει.

Από σήμερα έως και τις 5 Σεπτεμβρίου, οι συνδρομητές του PlayStation Plus θα μπορείτε να κατεβάσετε το παιχνίδι εντελώς δωρεάν, ενώ σας δίνεται επιπλέον έκπτωση 50% στο "Severed" expansion και τρία ακόμη special weapons και suit packs. Να σημειώσουμε πως ο τίτλος αυτός παίρνει την θέση του Deus Ex: Human Revolution στην Instant Game Collection της υπηρεσίας.

Η δεύτερη προσθήκη είναι το Rock Of Ages της Atlus που ουσιαστικά κάνει το ντεμπούτο του στο ευρωπαϊκό PSN (ύστερα από τρεις μήνες παρουσίας στο αμερικάνικο) και θα διατίθεται δωρεάν έως τις 29 Αυγούστου. Πρόκειται για ένα strategy με αρκετά στοιχεία δράσης, που ακολουθεί τα tower defense πρότυπα του Marble Madness και του Super Monkey Ball. Ο σκοπός σας εδώ είναι να καταστρέψετε το κάστρο των αντιπάλων σας χρησιμοποιώντας μια τεράστια πέτρινη μπάλα, ενώ το ίδιο προσπαθούν να κάνουν και οι εχθροί σας.

Τα παρακάτω games που αποτελούν την Instant Game Collection της υπηρεσίας είναι οι εξής:
Darksiders (10GB): Μέχρι τις 15/8
Renegade Ops (2.6GB): Μέχρι τις 15/8
Outland: (1.2GB): Μέχρι τις 12/9
Oddworld: Stranger’s Wrath HD (3.2GB): Μέχρι τις 12/9
Lara Croft & the Guardian of Light: Μέχρι τις 10/10
Saints Row 2: Μέχρι τις 10/10

Τα games αυτά θα είναι διαθέσιμα για έναν ολόκληρο χρόνο, οποιαδήποτε στιγμή κι αν γίνετε συνδρομητής στο PlayStation Plus:
inFamous 2 (15GB)
Motorstorm Apocalypse (6.8GB)
LittleBigPlanet 2 (5.8GB)

Keywords
Τυχαία Θέματα