Camp Pokémon

Ένα ακόμη επίσημο Pokémon video game για iOS συσκευές.

Tο πρώτο Pokémon φτιαγμένο αποκλειστικά για τις συσκευές της Apple κυκλοφόρησε σήμερα και όπως και οι προκάτοχοι του απευθύνεται κυρίως σε gamers μικρότερης ηλικίας.

Το Camp Pokémon αποσκοπεί στο να ξεναγήσει κυρίως τους πρωτάρηδες και μικρούς ηλικιακά στο πολυαγαπημένο σύμπαν της σειράς Pokémon, μέσω έξι διαφορετικών

mini games. Μπορείτε να μάθετε πώς να βρίσκετε και να αναγνωρίζετε Pokémon ή και πώς να τα πιάνετε με τις διάφορες Pokéball. Μια ακόμη δυνατότητα που σας προσφέρεται είναι η επεξεργασία των φωτογραφιών σας, ώστε να προσθέσετε τους αγαπημένους σας φανταστικούς φίλους - Pokémon σε αυτές. Τέλος, υπάρχει και ένα σύστημα achievement μέσω του οποίου, παίζοντας τα αντίστοιχα mini games, πρέπει να συλλέξετε τις 100 ψηφιακές κονκάρδες. Εάν θέλετε φυσικά να θεωρείτε τους εαυτούς σας αριστούχους απόφοιτους του Camp Pokémon.

https://www.youtube.com/watch?v=weBLKojLXWs

Το Camp Pokémon διατίθεται δωρεάν μέσω του App store για τις iOS συσκευές iPhone 4S, iPad 2 μα και τις νεότερες εκδόσεις αυτών, με iOS 7.0 και παραπάνω. Εάν θέλετε παραπάνω pokemon στις iOS συσκευές σας, μπορείτε να δοκιμάσετε και το Pokémon TCG Online (Διαβάστε περισσότερα για αυτό στο αντίστοιχο topic του GameWorld.gr).

Συζητείστε περαιτέρω για Pokémon στο αντίστοιχο topic των X και Y μα και σε αυτό των πολυαναμενόμενων Omega Ruby και Alpha Sapphire.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις GameWorld