League of Legends: H Diana

Ντιάνα, η Καταφρόνια της Σελήνης, είναι η νέα Champion του LoL.

Η Ντιάνα, η νέα ηρωίδα του League of Legends, κυκλοφόρησε σήμερα μέσω ενός patch που ανέβηκε στις 12 το μεσημέρι.

Με αδιάκοπη επιθετικότητα που τροφοδοτείται και προστατεύεται

από το σεληνιακό φως, η Diana, ελέγχει και κυνηγά τους εχθρούς της κάνοντάς τους να μετανιώσουν που την αμφισβήτησαν. Ξεκινώντας από τους δικούς της ανθρώπους, η Ντιάνα έσφαξε όλους τους πρεσβύτερους του χωριού της, αφού την περιγέλασαν, την θεώρησαν αιρετική και την τιμώρησαν δίχως δισταγμό. Μανιακά μαχόμενη εναντίων των Σολάρι, του λαού που λατρεύει τον Ήλιο, η Ντιάνα υπόσχεται να τιμωρήσει όσους δεν πιστεύουν στη δύναμη του φεγγαριού.

Σαν χαρακτήρας παίζεται ως Ability Power και έχοντας την δύναμη να επηρεάσει με τις ικανότητές της ένα μεγάλο εύρος περιοχής, θεωρείται κατάλληλη για jungle. Παρ' όλα αυτά εμείς την δοκιμάσαμε και ως απλή lane pusher και μπορούμε να πούμε ότι είναι καταπληκτική μέχρι στιγμής, ίσως καλύτερη από την Ζάιρα που κυκλοφόρησε μόλις πριν από 13 ημέρες. Η Ντιάνα είναι γενικά μια πολύ δυνατή ηρωίδα. Αν αστοχήσετε στην πρώτη της ικανότητα μην φοβηθείτε, γιατί έχει πολύ μικρό cooldown για να την ξαναχρησιμοποιήσετε. Οι ικανότητές της την κάνουν ανελέητη και ασταμάτητη αφού εκτός από μεγάλη δύναμη, έχει και την ικανότητα να σωθεί από βέβαιο θάνατο χάρη στην ασπίδα της. Αναλυτικότερα:

Q: Χτύπημα του Μισοφέγγαρου- Είναι μια βολή σεληνιακής ενέργειας που προκαλεί ζημιά σε τροχιά ημικυκλίου και μετά εκρήγνυται.

W: Ασημένιος Φύλακας- Η Ντιάνα δημιουργεί τρεις σφαίρες γύρω της που γυρίζουν και προκαλούν μαγική ζημιά αν έρθουν σε επαφή με τους αντιπάλους ενώ ταυτόχρονα την προστατεύουν δημιουργώντας μια ασπίδα. Αν καταστραφεί και η τρίτη σφαίρα η ασπίδα αναπληρώνεται.

E: Έλξη του Φεγγαριού- Τραβάει τους γύρω αντιπάλους προς την μεριά της και τους επιβραδύνει.

R: Εφόρμηση του Φεγγαριού- Είναι η τελευταία ικανότητά της που την κάνει να τηλεμεταφέρεται στον εχθρό και να προκαλεί μαγική ζημιά. Αν ο εχθρός που θα χτυπηθεί είναι επηρεασμένος από το φεγγαρόφως τότε ο χρόνος αναπλήρωσης αυτής της ικανότητας μηδενίζεται.

Παθητική ικανότητα: Φεγγαρολεπίδα- Με κάθε τρίτη επίθεση της Ντιάνας, αυτή η ικανότητά της αυξάνει την ταχύτητα επίθεσης και προκαλεί επιπλέον μαγική ζημιά.

Όσο για τα προτεινόμενα items από την δική μας εμειρία: Ξεκινήστε με Παπούτσια Μάγου, συνεχίστε με Το Σκήπτρο της Ριλάι αν χρειάζεστε ζωή, κύριος στόχος σας θα είναι το Καπέλο του Ράμπαντον, ενώ αν χρειάζεστε λίγη αντίσταση τότε το Σκήπτρο της Αβύσσου είναι μια άριστη επιλογή.

Η τιμή της Ντιάνα είναι 975 RP ή 6300 IP ενώ το πακέτο "Ντιάνα: Η σκοτεινή Βαλκυρία" που περιέχει μαζί και μια αμφίεση κοστίζει 1462 Riot Points.

Keywords
Τυχαία Θέματα