Heroes of the Storm: Ανακοινώθηκε η closed beta

Νέοι χαρακτήρες και modes προστίθενται στο επερχόμενο MOBA.

Στα πλαίσια της BlizzCon η Blizzard ανακοίνωσε την ημερομηνία έναρξης της closed beta του Heroes of the Storm. H τελευταία θα ξεκινήσει στις 14 Ιανουαρίου 2015.

Πέρα από την ανακοίνωση κυκλοφορίας της beta η αμερικανική εταιρεία αποκάλυψε

αρκετούς νέους χαρακτήρες, καθώς και μπόλικα καινούργια skins. Συγκεκριμένα η Jaina και ο Thrall από το σύμπαν της σειράς Warcraft θα κάνουν πολύ σύντομα το ντεμπούτο τους στο Heroes of the Storm. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η Jaina θα έχει πρόσβαση σε ice spells, ενώ ο Thrall θα είναι ένας melee χαρακτήρας και το βασικό όπλο του θα είναι το Doomhammer. Συν τις άλλες, στο επερχόμενο MOBA θα δούμε και τους Lost Vikings τους πρωταγωνιστές της ομώνυμης δημιουργίας της Blizzard. H τελευταία είναι ένα από τα ελάχιστα games που ανέπτυξε η αμερικανική εταιρεία για τις κονσόλες.

https://www.youtube.com/watch?v=o4pOW1plGFo

Να προσθέσουμε ότι αποκαλύφθηκαν και δύο νέα maps. To πρώτο είναι το Sky Temple, στο οποίο οι παίκτες έχουν την ευκαιρία να ξυπνήσουν έναν κοιμισμένο γίγαντα για να τους βοηθήσει στην μάχη. Ο δεύτερος χάρτης είναι το Tomb of the Spider Queen. Εν τω μεταξύ, η Blizzard δεσμέυτηκε ότι πολύ σύντομα θα προστεθεί και το Ranked play mode.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στην closed beta του Heroes of the Storm κάντε κλικ εδώ.

Διαβάστε το alpha preview του Heroes of the Storm από την Χριστιάνα Θάνου.

Keywords
Τυχαία Θέματα