GameWorld v3

Η πλήρης ανανέωση και όσα πρέπει να γνωρίζετε.
Το GameWorld Upgrade v3 ολοκληρώθηκε στο πρώτο του στάδιο και μπορείτε πλέον να δείτε ένα πρώτο δείγμα απ' τα όσα αναμένονται τις προσεχείς εβδομάδες.

Παρακαλούμε λάβετε υπόψη σας ότι το παρόν δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση την τελική μορφή του site. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα λύσουμε όλα τα bugs που έχουν προκύψει και οι τομείς του site θα επανέλθουν σταδιακά, οπότε

ζητούμε την κατανόησή σας αλλά και την βοήθειά σας. Όποιο πρόβλημα εντοπίσετε μπορείτε να το αναφέρετε στο forum ή στα σχόλια αυτού του άρθρου.

Θυμίζουμε ότι σας περιμένουμε σήμερα στο Mumble Voice Chat από τις 21:00 και μετά για να μοιράσουμε δώρα, να συζητήσουμε για το νέο GameWorld και την επικαιρότητα αλλά και να παίξουμε Battlefield 3, μοιράζοντας 3 κωδικούς Battlefield 3 Premium (για PS3 και Xbox 360).

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα μηνύματά σας
Από το απόγευμα της Τετάρτης τα παλιά PM (προσωπικά μηνύματα) που έχετε ανταλλάξει στο forum θα διαγραφούν και θα ισχύσει το σύστημα ανταλλαγής μηνυμάτων μέσω των social profiles.

Επομένως κάντε όλοι οι χρήστες κλικ εδώ και αποθηκεύστε στον υπολογιστή σας (σε notepad ή σε word) ότι μηνύματα έχετε. Για το διάστημα αυτό και μέχρι την Τετάρτη, δεν θα μπορείτε να στείλετε προσωπικό μήνυμα σε άλλους χρήστες. Παρακαλούμε προσωρινά προτιμήστε τα email ή το wall του προφίλ του χρήστη που θέλετε να επικοινωνήσετε. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Τα νέα χαρακτηριστικά του site
Σύντομα θα υπάρξουν video tutorials που θα σας εξηγούν ακριβώς πως θα μπορέσετε να χειριστείτε τα social profiles σας, αλλά και όλα τα νέα features του GameWorld!

Μείνετε συντονισμένοι. Προς το παρόν...καλό κάψιμο σε όλους!

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις GameWorld