GameWorld Play: 2/7/2012

Αυτή τη Δευτέρα από τις 21:00 και μετά υποδεχόμαστε το GameWorld v3 και χαρίζουμε τρία Battlefield 3 Premium!

Η ώρα που περιμέναμε όλοι στο GameWorld έφτασε.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, το GameWorld Upgrade v3 είναι προ των πυλών. Με περισσότερους από 26.000 αναγνώστες και πάνω από 12.000 μέλη στις σελίδες μας στο Facebook, το μεγαλύτερο ελληνικό gaming community
θα προσφέρει σε όλους καλύτερη επικοινωνία και αλληλεπίδραση, με την μεγάλη αναβάθμιση των social profiles. Μέσω αυτών, θα έχετε το δικό σας προσωπικό Wall, τους φίλους σας, θα προσθέτετε στο προφίλ σας φωτογραφίες και βίντεο, θα δημιουργείτε groups και events ή θα συμμετάσχετε σε ήδη υπάρχοντα και γενικά θα αξιοποιήσετε το πρώτο Facebook site για gamers στην Ελλάδα!

Η πρώτη έκδοση του GameWorld Upgrade v3 θα ανέβει το πρωί αυτής της Δευτέρας 2 Ιουλίου! Το site θα είναι offline για 2-3 ώρες και το πρώτο δείγμα της νέας έκδοσής του θα ανέβει γύρω στις 12 το μεσημέρι. Μέσα σε αυτή την πρώτη νέα έκδοση θα συμπεριλαμβάνονται και τα social profiles. Τα εξειδικευμένα upgrades του site, στα οποία συμπεριλαμβάνονται τα levels, τα νέα Downloads και το Now Playing (Live Streaming) θα ανέβουν μέχρι τον Αύγουστο. Είμαστε επίσης στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ανάμεσα στα νέα αυτά εξειδικευμένα upgrades θα συμπεριλάβουμε και τα Game Profiles! Στο εξής, όλα τα games θα έχουν το προφίλ τους, όπου θα διατηρείται ιστορικό με τα reviews, τα previews, τις φωτογραφίες, τα βίντεο και τα σχόλιά σας τα οποία έχουν γραφτεί! Ήταν ένα βασικό χαρακτηριστικό που μας ζητήσατε και ήταν χαρά μας να το συμπεριλάβουμε στο νέο μας upgrade.
GameWorld Play με δώρο Battlefield 3 Premium!
Με αφορμή το μεγάλο γεγονός, συντάκτες και αναγνώστες του GameWorld θα δώσουμε online ραντεβού την Δευτέρα στις 21:00 στο Mumble Voice Chat.

Πέρα από τα PC σας καλείστε όλοι να ανοίξετε και τα PlayStation 3, καθώς από τις 21:00 έως τις 23:00, ο Άγγελος Φασούλης (draginfable) θα σας περιμένει online για ένα ακόμη τουρνουά Battlefield 3! Η Electronic Arts προσφέρει αυτή τη φορά τα εξής:
- 2 κωδικούς Battlefield 3: Premium για PS3
- 1 κωδικό Battlefield 3: Premium για Xbox 360

Το Battlefield 3: Premium είναι η ειδική υπηρεσία της Electronic Arts που κοστίζει 49 ευρώ και σας προσφέρει ειδικά items, modes, customizations, προηγμένα χαρακτηριστικά και πρόωρη δωρεάν πρόσβαση σε τέσσερα νέα expansions που θα κυκλοφορήσουν για το Battlefield 3 μέχρι τον Μάρτιο του 2013! Η αρχή έχει ήδη γίνει με το Battlefield 3: Close Quarters.

Οι τρεις πρώτοι συμμετέχοντες με τα περισσότερα kills θα κερδίσουν τα παραπάνω δώρα, με την σειρά προτεραιότητας που τερμάτισαν.

Κάντε κλικ εδώ για να δηλώσετε συμμετοχή

Οι PC users συνδεθείτε στο Mumble Voice Chat (κάντε το download και συμπληρώστε τα στοιχεία Label: GameWorld, Address: gameworld.mumble.com, Port: 7284). Οι συντάκτες του GameWorld θα απαντήσουν στις απορίες για την νέα έκδοση του site και θα έ
Keywords
Τυχαία Θέματα