Μεγάλη προσφορά στο Darkfall

Το ελληνικό MMORPG ρίχνει κατακόρυφα την τιμή και προσφέρει 20πλάσια αύξηση στα skills.

Η Aventurine, προγραμματιστική εταιρεία του Darkfall, ανακοίνωσε μία σειρά προσφορών που ξεκινάει από αυτή τη Δευτέρα.

Η τιμή του παιχνιδιού και το κόστος συνδρομής μειώνονται στα 9.95 ευρώ! Αυτό
πρακτικά σημαίνει ότι όσοι θέλετε να αγοράσετε το παιχνίδι, πληρώνετε απλά την συνδρομή ενός μήνα και λαμβάνετε τον client δωρεάν.

Επίσης, οι παλιοί και οι νέοι συνδρομητές του Darkfall, θα έχετε την ευκαιρία να συνδεθείτε και να παίξετε δωρεάν για δύο διήμερα. Ακόμα κι αν έχει λήξει η συνδρομή σας, μπορείτε να μπείτε στον Ευρωπαϊκό ή τον Αμερικάνικο server από αυτή την Δευτέρα στις 17:00 μέχρι την Τετάρτη στις 14:00 και από την άλλη Δευτέρα 9/7 στις 17:00 μέχρι την άλλη Τετάρτη 11/7 στις 17:00. Για τα δύο αυτά διήμερα, τα skills σας θα αυξάνονται...20 φορές περισσότερο (!) ενώ το loot θα είναι τετραπλάσιο! Με απλά λόγια, θα γίνετε όλοι "ντούκια" μέσα σε λίγες μόνο ημέρες! Μπείτε στο επίσημο site του Darkfall για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες και να το δοκιμάσετε.

{youtube}IbIFSwrns0U|400|300{/youtube}
Το Darkfall Online κυκλοφορεί από τον Φεβρουάριο του 2009 και είναι το μεγαλύτερο ελληνικό video game. Το GameWorld είχε πραγματοποιήσει review απ' τις πρώτες ημέρες της κυκλοφορίας του και το βαθμολόγησε με 8/10. Διαβάστε το review.

Όσοι θέλετε να ακολουθήσετε το Darkfall στα social networks του επισκεφθείτε την σελίδα του στο Facebook ή κάντε το Follow στο Twitter.
Keywords
Τυχαία Θέματα