GameWorld Play: 9/2/2012

Δευτέρα στις 21:00 με πολλά δωράκια.Αυτή τη Δευτέρα στις 21:00 παίζουμε Gran Turismo 5 Online στο PSN και την ίδια ώρα δίνουμε ραντεβού στο Mumble Voice Chat για συζήτηση σχετικά με το νέο GameWorld.

Τουρνουά Gran Turismo 5
Βάλτε τις μηχανές μπροστά και ξεκινάμε. Ο Άγγελος Φασούλης (draginfable) θα διοργανώσει τουρνουά Gran Turismo 5.

Μέσα σε τρεις αγώνες με maximum

16 συμμετοχές, όσοι τερματίσετε στις τρεις πρώτες θέσεις στην τελική κατάταξη θα κερδίσετε τρία δωράκια. Το νέο DLC του Gran Turismo 5 (Twin Ring Motegi Pack) προσφορά της Sony και δύο Lollipop Chainsaw για PS3 προσφορά της Zegetron. Τα δώρα επιλέγονται από τους νικητές με βάση την τελική τους κατάταξη.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν την Δευτέρα στις 21:00. Επομένως, 10 λεπτά πριν φροντίστε να είστε συνδεδεμένοι και να έχετε κάνει add τον Αγγελο στο PSN.

Δηλώστε συμμετοχή στο forum.

Voice Chat
Την ίδια στιγμή κι ενώ παίζετε το τουρνουά, οι συντάκτες του GameWorld θα βρισκόμαστε στο Mumble Voice Chat για χαλαρή κουβεντούλα σχετικά με τη νέα μορφή του site, καλοκαιρινές διακοπές και διάφορα άλλα θέματα. Όσοι συνδεθείτε θα λάβετε δώρο τα Limbo και Amnesia για PC. Την ίδια στιγμή θα επιχειρήσουμε για άλλη μια φορά (αν προλάβουμε) να κάνουμε broadcast το Diablo 3 walkthrough. Τα δύο πρώτα Acts βρίσκονται στο κανάλι του GameWorld στο YouTube για όσους ενδιαφέρονται.

Λόγω καλοκαιριού, αυτό κατά πάσα πιθανότητα θα είναι και το τελευταίο GameWorld Play. Το online event του GameWorld θα επανέλθει δριμύτερο στα τέλη του Αυγούστου όπου θα έχουμε να πούμε πολλά για την έκθεση Gamescom της Γερμανίας. Γεγονός πάντως είναι ότι οι συντάκτες του GameWorld θα βρισκόμαστε εδώ κάθε μέρα, δουλεύοντας πυρετωδώς για το site κι ενημερώνοντάς σας για τις τελευταίες εξελίξεις του χώρου.

Οπότε και επίσημα:
Καλό Καλοκαίρι σε όλους!

Keywords
Τυχαία Θέματα