Minecraft 1.3

Έρχεται την 1η Αυγούστου στα PC με μεγάλες αλλαγές. Δείτε επίσης τα skins της έκδοσης του Xbox 360.

Η Mojang ανακοίνωσε την έκδοση 1.3 του Minecraft.

Θα κυκλοφορήσει την 1η Αυγούστου και θα περιλαμβάνει μεγάλες αλλαγές, ορισμένες εκ των οποίων στην game engine.

Η πιο σημαντική

όμως αλλαγή θα είναι ότι το παιχνίδι θα βασίζεται πλέον στο multiplayer mode. Αυτό θα έχει δύο πλεονεκτήματα. Πρώτον διευκολύνει το modding και δεύτερον, αν ένα bug διορθωθεί στο single-player mode, στη Mojang ξέρουν ότι θα έχει φτιαχτεί και στο multiplayer.

Οι απαιτήσεις θα αυξηθούν ελαφρά, αν και η κατάσταση θα εξομαλυνθεί στο Minecraft 1.4. Επιπλέον, θα διορθωθούν πολλά bugs και θα προστεθούν νέα αντικείμενα, όπως σκάλες, πλάκες, κακόδεντρα, ασανσέρ, μπισκότα, κουβάδες, βάρκες κ.ο.κ.

Στο Minecraft 1.4 αναμένεται, πέρα από την καλύτερη διαχείριση των resources, να προστεθούν καλύτερα lighting effects, ενώ το modding API θα κυκλοφορήσει σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

40 νέα skins
Στην έκδοση του Minecraft για το Xbox 360 (1.7.3) που θα μας έρθει την ερχόμενη εβδομάδα, ετοιμάζονται 40 νέα skins τα οποία θα κυκλοφορήσουν ως DLC.

Τα skins αυτά θα κυκλοφορήσουν σε διάφορα σχέδια ή θα αποτελούν αναφορές σε χαρακτήρες...άλλων παιχνιδιών! Θα αξιοποιηθούν για παράδειγμα οι πρωταγωνιστές των 'Splosion Man και Trials HD. Από τα 8 δωρεάν skins θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ένα για τον χαρακτήρα σας, ενώ η trial έκδοση του Skin Pack θα σας επιτρέπει να δοκιμάσετε τα υπόλοιπα.

Διαβάστε το review του Minecraft.

Keywords
Τυχαία Θέματα