Game Boy Android Gamepad

Μια ενδιαφέρουσα λύση σε όσους...δυσανασχετούν με τον χειρισμό μέσω της οθόνης αφής.

Μια εξαιρετικά πρωτότυπη μετατροπή του Game Boy, με την οποία μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως χειριστήριο για Android συσκευές, έκανε την εμφάνισή της πρόσφατα στο τεχνολογικό site Instructables. Είναι κοινό μυστικό ότι ο χειρισμός με την οθονή αφής δεν εγγυάται την ίδια εμπειρία

στα retro games, έτσι ο Chad Boughton εμπνεύστηκε ένα τρόπο για να επαναφέρει τον χειρισμό με το παραδοσιακό d-pad και τα δύο κουμπιά του Game Boy σε νέες συσκευές.

Για την μετατροπή αυτή ο Boughton χρησιμοποίησε το εξωτερικό περίβλημα του Game Boy και ένα Wii Remote κάνοντας rerout την συνδεσμολογία των κουμπιών. Το smartphone, το οποίο χρησιμοποιήθηκε είναι το Galaxy Nexus, αλλά θεωρητικά η μετατροπή μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε άλλη Android συσκευή. Η μόνη προϋπόθεση είναι το smartphone να είναι συμβατό με την εφαρμογή “Wii Controller IME”, η οποία είναι διαθέσιμη στο Google Play.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

{youtube}BIPLcj3y7gA|400|300{/youtube}

Ο Boughton αναφέρει χαρακτηριστικά: "Ήθελα να παίξω emulators της Nintendo στο smartphone μου, αλλά δεν μου άρεσε καθόλου ο χειρισμός με την οθόνη αφής. Πιστεύω πως δεν είμαι ο μόνος που αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα, καθώς έχω ακούσει αρκετά παράπονα και από άλλους χρήστες στο internet. H αλήθεια είναι πως υπάρχουν διάφορες λύσεις στην αγορά για να λυθεί αυτό το πρόβλημα με επιπρόσθετα χειριστήρια, αλλά εγώ ήθελα κάτι παραπάνω. Ήθελα να έχω μια πιο ολοκληρωμένη retro gaming εμπειρία παίζοντας στο κλασικό Nintendo hardware. Επιπλέον μου αρέσει να δημιουργώ νέα πράγματα."

Keywords
Τυχαία Θέματα