Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας στο GameWorld TV!

Αυτή την Κυριακή στις 20 του μήνα θα μας κάνει ποδαρικό και θα παίξει μαζί μας Pro Evolution Soccer 2013 και World of Tanks![UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 9/1] Το 2013 είναι εδώ και για να έχουμε το κατάλληλο γούρι, ο πρώτος μας καλεσμένος για φέτος θα είναι ο Αλέξανδρος Τσουβέλας.

Κυριακή και 13 του μήνα, 16:00-18:00, ο γνωστός κωμικός

θα είναι μαζί μας στον αέρα του GameWorld TV, με πολλές μιμήσεις και όχι μόνο. Παρέα θα παίξουμε Pro Evolution Soccer 2013 στο PlayStation 3 και World of Tanks στο PC, για το οποίο σας ετοιμάζουμε μεγάλο διαγωνισμό, με την επίσημη υποστήριξη της Wargaming.net, developer του παιχνιδιού. Αναμένουμε φυσικά τον Καζαμία του Τσουβέλα για το 2012, καθώς επίσης προβλέψεις για το 2013!

{youtube}rFoIuJn3D0w|400|300{/youtube}

Όλοι όσοι συμμετάσχετε θα λάβετε απευθείας χωρίς κλήρωση δώρο από ένα code για το World of Tanks για bonus αντικείμενα, ενώ οι τρεις καλύτεροι θα κερδίσετε...δυνατά tanks και όπλα για το account σας.

Αυτή την Κυριακή, 13 του μήνα, 16:00-18:00, ο Αλέξανδρος Τσουβέλας κάνει ποδαρικό, μας εύχεται Καλή Χρονιά, σπάει το ρόδι, τα νεύρα μας, μπαίνει και στο τανκ, τα πάντα όλα! Μπείτε στο Mumble Voice Chat κατά την διάρκεια της εκπομπής για να του μιλήσετε ή στείλτε τα email σας στο [email protected].

Δείτε την εκπομπή Live από αυτή την είδηση, καθώς επίσης κι από το GameWorld.gr/TV.

[UPDATE 18/1] Η προηγούμενη Κυριακή αποδείχθηκε γρουσούζικη, καθώς ο Αλέξανδρος Τσουβέλας ήταν άρρωστος με πυρετό κι εγώ βρέθηκα στο νοσοκομείο για ένα μικρό προβληματάκι υγείας.

Ωστόσο, αυτή την Κυριακή 16:00-18:00 επιβάλλεται να δείτε την (επεισοδιακή) εμφάνιση του Αλέξανδρου Τσουβέλα! Σας περιμένουμε όλους Mumble κι ελπίζουμε...να μην γκρεμιστεί το στούντιο!

Live Chat κατά την διάρκεια της εκπομπής:

Keywords
Αναζητήσεις
τσουβελας, αλεξανδρος τσουβελας
Τυχαία Θέματα