Το Asus Transformer AiO Tablet τρέχει Windows 8 και Android 4.1 OS μαζί

16:23 10/1/2013 - Πηγή: TechFan

Στην CES αυτή την εβδομάδα Asus παρουσίασε περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο ενδιαφέρον Transformer AiO Tablet που αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά στην Computex τον Ιούνιο του περασμένου έτους. Το μοναδικό Transformer AiO Tablet είναι εξοπλισμένο με δύο επεξεργαστές και είναι σε θέση να τρέξει δύο λειτουργικά συστήματα. Επίσης είναι εξοπλισμένο με μια μεγάλη 18,4 ιντσών LED-backlit IPS

οθόνη που διαθέτει μια ανάλυση 1920 x 1080 και υποστηρίζει multitouch gestures 10 σημείων.

Η Asus έχει σχεδιάσει το νέο Transformer tablet ώστε να τοποθετείτε σε ένα σταθμό βάσης και να χρησιμοποιείται σαν desktop. Μόλις αποσπάσετε το tablet από την βάση, μπορείτε να το χρησιμοποιείται σαν ένα παραδοσιακό tablet. Το Asus Transformer Tablet AiO είναι εξοπλισμένο με δύο επεξεργαστές, με ένα τρίτης γενιάς Intel Core επεξεργαστή ικανό να εκτελεί τα Windows 8 και ένα Nvidia Tegra επεξεργαστή τετραπλού πυρήνα ικανό να τρέχει το τελευταίο Android 4.1 Jelly Bean λειτουργικό σύστημα της Google.

Η Asus έχει εξοπλίσει επίσης το tablet με την SonicMaster τεχνολογία, που προσφέρει κρυστάλλινο ήχο μέσω των ενσωματωμένων ηχείων του. Το Asus Transformer Tablet AiO θα πωλείται για $ 1.299 με έναν επεξεργαστή Intel Core i3, με την ημερομηνία αποστολής να μην έχει αποκαλυφθεί ακόμα από την Asus.

Πηγή : androidauthority.com

Keywords
Τυχαία Θέματα