Fuse: Ανακοίνωση κυκλοφορίας

Έρχεται στις 31 Μαΐου. Χωρίς online pass και microtransactions. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 25/3] Έπειτα από αρκετές αναβολές, πλέον ανακοινώθηκε απ' την ΕΑ ότι περιμένουμε το νέο multiplatform τίτλο της Insomniac Games στις 31 Μαΐου στην Ευρώπη. Η Insomniac, η οποία μέχρι τώρα είχε αποκλειστική συνεργασία με τη Sony,

καθώς βρίσκεται πίσω απ' τις σειρές Ratchet & Clank και Resistance, θα κάνει την πρώτη της multiplatform εμφάνιση με το Fuse.

H συνεργασία της EA με την Insomniac φέρνουν μια νέα σειρά για πρώτη φορά και στο Xbox 360. Πρόκειται για ένα Co-op Action τρίτου προσώπου που θα περιγράφει την ιστορία τεσσάρων μυστικών πρακτόρων (Dalton Brooks, Izzy Sinclair, Jacob Kimble και Naya Deveraux). Καθένας από αυτούς θα έχει το δικό του χαρακτηριστικό όπλο και ικανότητες, τα οποία θα τους βοηθήσουν να προστατέψουν το ανθρώπινο είδος από μία εξωγήινη ενεργειακή πηγή με την ονομασία "Fuse".

Ακόμα και σε single-player mode, θα υπάρχει η δυνατότητα "μεταπήδησης" ("LEAP" feature) απ' τον ένα χαρακτήρα στον άλλο, ώστε να δοκιμάσετε πλήρως τις δυνατότητες και τα Xenotech όπλα τους, τα οποία θα έχουν τη μοναδικότητα που χαρακτηρίζουν τα όπλα που φτιάχνει στα παιχνίδια της η Insomniac.

Το Fuse αναμένεται για PS3 και Xbox 360 στις 31 Μαΐου και εδώ εδώ μπορείτε να παρακουθήσετε το τρέιλερ του παιχνιδιού.

[UPDATE 9/4] H Insomniac Games επιβεβαίωσε μέσω του επίσημου website του Fuse ότι το επερχόμενο co-op shooter δεν θα έχει online pass, αλλά ούτε και κάποιο σύστημα μικροπληρωμών. Να θυμίσουμε πως την έκδοση του Fuse την έχει αναλάβει η EA Partners Label, μια θυγατρική της Electronic Arts, η οποία στο παρελθόν έχει κάνει publish τα Kingdoms of Amalur: Reckoning, Portal 2 και πρόσφατα το Crysis 3 σε συνεργασία με την CryTek. H απόφαση της EA να εισάγει microtransactions στο Dead Space 3 έτυχε αρνητικής αποδοχής από το κοινό και ευτυχώς στην περίπτωση του Fuse δεν θα ισχύσει κάτι αντίστοιχο. Εν τω μεταξύ, η Insomniac Games τόνισε πως λίγο πριν την κυκλοφορία του παιχνιδιού θα διατεθεί το demo του για PS3 και Xbox 360.

To Fuse θα κυκλοφορήσει στις 31 Μαΐου για PS3 και Xbox 360.

Keywords
Τυχαία Θέματα