GameWorld Maintenance: 24/3/2013

Offline τα ξημερώματα της Κυριακής για διαδικασίες συντήρησης.

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των καθυστερήσεων που παρατηρήθηκαν στο loading του site τις τελευταίες ημέρες, το GameWorld θα πραγματοποιήσει ένα maintenance (συντήρηση) στον dedicated server όπου στεγάζεται.

Η συντήρηση θα ξεκινήσει την Κυριακή 01:30 και θα ολοκληρωθεί περίπου την ίδια ημέρα μεταξύ 13:30-15:30. Στο διάστημα αυτό δεν θα έχετε πρόσβαση στο site. Στόχος

μας είναι να ελέγξουμε το hardware του server και αν όλα είναι οκ στη συνέχεια θα πρέπει να προχωρήσουμε σε κάποιες αλλαγές στον κώδικα του site ή ακόμα και στο hardware ώστε να υπάρξει καλύτερη απόδοση. Όπως αντιλαμβάνεστε, το Community επιβαρύνει ήδη το site, σε συνδυασμό με την ραγδαία άνοδο της επισκεψιμότητας, ενώ o νέος τομέας των Reviews που σχεδιάζουμε αναμένεται να το επιβαρύνει ακόμα περισσότερο, επομένως θα πρέπει να βρούμε μία λύση μέσα στο προσεχές διάστημα.

Κατά την διάρκεια του downtime μπορείτε να επισκέπτεστε τη σελίδα του GameWorld στο Facebook. Όσο για το GameWorld TV που διεξάγεται κάθε Κυριακή στις 16:00, σε περίπτωση που οι τεχνικοί χρειαστούν επιπλέον χρόνο, θα ενημερωθείτε για τον Mumble Voice Server στον οποίο θα πρέπει να συνδεθείτε, μέσω της παραπάνω σελίδας στο Facebook.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα