Forza Horizon 2: Storm Island expansion DLC

Διαθέσιμο αύριο. Δείτε το launch τρέιλερ.

To Forza Horizon 2 βρίσκεται εδώ και δύο μήνες στα ράφια των καταστημάτων και ήδη έχει κυκλοφορήσει για αυτό μια σειρά από car packs. Παρόλα αυτά, αύριο θα δούμε για πρώτη φορά ένα expansion DLC, το οποίο θα φέρει τον τίτλο Storm Island.

Με βάση τα όσα γνωρίζουμε το Storm

Island DLC περιλαμβάνει έξι νέα οχήματα και αρκετά νέα αγωνίσματα, όπως το Rampage mode. Όπως αναφέρεται ξεκάθαρα στο παρακάτω τρέιλερ θα υπάρχουν 80 νέοι αγώνες, ενώ όπως είναι φανερό η οδήγηση θα λαμβάνει χώρα σε εξαιρετικά ακραίες καιρικές συνθήκες.

http://www.youtube.com/watch?v=cfEZiBLMCr0

Τα νέα οχήματα που θα δούμε στο Storm Island DLC είναι τα εξής: 1985 MG Metro 6R4 Group B, 1992 Mitsubishi Galant VR4, Mini All4 Racing X-Raid, 2013 Robby Gordon #7 Speed Energy Drink Stadium Super Truck, Ford Ranger trophy truck, 1976 Ford Fiesta. Συν τις άλλοις, θα υπάρχει ένα νέο κρυφό όχημα, για όσους το βρουν στην σχετική Barn Find αποστολή. Τo Storm Island DLC κοστίζει 20 δολάρια (10 για τους κατόχους του VIP Pass), χωρίς ακόμη να γνωρίζουμε την ακριβή τιμή διάθεσής του σε ευρώ. Για τους κυνηγούς των achievements να προσθέσουμε ότι περιλαμβάνει 500 "ζουμερά" achievement points.

To Storm Island DLC για το Forza Horizon 2 θα διατεθεί αύριο για το Xbox One.

Διαβάστε το review του Forza Horizon 2 από το GameWorld και ανταλλάξτε απόψεις για αυτό στο σχετικό topic του forum μας. Θυμίζουμε επίσης ότι υπάρχει και το σχετικό GameWorld Club στο Forza Horizon 2.

Keywords
Τυχαία Θέματα